4.3 C
Belgrade
2. Decembra 2022.
Politika

MINJA POKAZALA KAKAV JE VUČIĆ JADNIK: Ovo je strašno gledati, POGLEDAJTE KAKVA OSOBA VLADA SRBIJOM (VIDEO)

Aleksandar Vučić nastavio je svoje predizborne avanture na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, dok godinama odbija da se odazove na pozive N1 televizije da gostuje u jednoj od emisija. To što ne gostuje, ne sprečava predsednika najveće partije da targetira novinare ove televizije, što je naglasila i bivša novinarka N1, a sada novinarka Euronews Minja Miletić.

U toku predizbornih gostovanja (namerno nećemo reći debata jer predsednik na njih ne ide), lider SNS Aleksandar Vučić iskoristio je poslednje dane kampanje da se ponovo obrati biračkom telu.

Kod voditeljke emisije „Direktno“ Minje Miletić, Vučić je u emsiji (inače emitovanoj i na B92) razgovarao o izborima, svom odlasku sa čela stranke, medijima, a jedan segment gostovanja bio je svima više nego zanimljiv. U njemu se pričalo o novinarima, pritiscima i prejakim rečima koje se svakodnevno sa najvišeg mesta upućuju novinarima u Srbiji.

Izvor: nova.rs

Pročitajte

VIDEO Umalo tuča u Skupštini Srbije: Novaković iz Narodne krenuo ka Jovanovu iz SNS-a

Urednik

STIGAO ULTIMATUM IZ NEMAČKE: Vučić sada stavljen uz zid, OVO JE NJEGOV KRAJ – EVO ŠTA TRAŽE DA URADI

Urednik

Šapić i Jovana Joksimović u žestokoj raspravi, voditeljka ga iznervirala: Biće izbori u aprilu, neću ja više sedeti ovde VIDEO

Urednik