9.2 C
Belgrade
24. Marta 2023.
Srbija

MITROVIĆ ŠOKIRAO OBJAVOM: Evo šta je rekao o Ivaninoj smrti, EVO ŠTA SU MU ŠOKIRANI LJUDI REKLI

Jutjuber Baka Prase i vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović danima vode medijski rat, u kojem su obe strane iznele brojne optužbe.

Tvitove pogledajte OVDE.

Između ostalog, u centar medijske pažnje ponovo je izbila smrt Ivane Bakić Bodrožić, devojke koja se dovodila u vezu sa Mitrovićem.

Ime Ivana Bakić Bodrožić javnost u Srbiji prvi put je čula 2014. godine, kada je beživotno telo devojke, u beogradskom hotelu „Hajat“, pronašao jedan od zaposlenih.

Baka Prase je nedavno podsetio na ovaj tragičan slučaj i kratko napisao: „Ubico, sve će izaći na videlo“.

Uz taj natpis objavio je članak koji je objavljen 2015. godine, a u kom je opisana tragična smrt Ivane, za koju se pričalo da je bila u ljubavi sa Željkom Mitrovićem. Ivanina majka Nada je javno govorila o tragediji i vezi njene ćerke i Mitrovića. Par godina kasnije i ona je tragično stradala u saobraćajnoj nesreći.

Mitrović se obratio svojim pratiocima, verovatno misleći na slučaj kada je njegov sin Aleksandar automobilom usmrtio sedamnaestogodišnju Andreu Bojanić i pobegao sa lica mesta, a potom izgleda i na smrt Kristine Kike Đukić, u vezi s čime je Baku Praseta, koji se sa njom javno svađao, optužio za internet nasilje u dokumentarcu emitovanom na Pinku.

„Hvala svima na ovolikoj podršci! Valjda je vredno svake roditeljske suze, jer sam i sam imao tragediju sa detetom na kojoj se pola neta iživljavalo! Nadam se da kada okončam ovu bitku nijedna majka više neće zaplakati zbog internet nasilja! Hvala još jednom“, napisao je Željko Mitrović na pomenutoj društvenoj mreži uz selfi fotografiju, na kojoj baš i ne liči na sebe.

Jedan korisnik Tvitera je prokomentarisao ovu objavu: „A Ivana Bodrožić? Ni nje nema, ni njene majke? Idi bre u mišju rupu i ćuti“.

Vlasnik televizije „Pink“ je odmah odgovorio na pitanje o svojoj navodnoj ljubavnici, koja je preminula u hotelu „Hajat“ pod misterioznim okolnostima.

„Šta sa Ivanom, lično sam se pobrinuo da se kreten sa VMA ne izvuče bez robije“, napisao je on, aludirajući na to da je medicinski tehničar Ljubiša Pavlović, koji je osuđen jer Ivani prodao anestetik „propofol“, kriv za njenu smrt, a korisnici društvenih mreža konstatovali su da je na taj način Mitrović uticao na sudstvo i da sam sebe „zakopava“.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

AMERIČKI AMBASADOR POSLAO PORUKU SRBIJI: Ovo sada otkriva sve, ALI SE MNOGIMA NEĆE SVIDETI

Urednik

BELIVUK POSLAO NOVU PORUKU VUČIĆU: Spreman otkriti sve, EVO ŠTA POSEDUJE – VUČIĆ U PANICI

Urednik

VUČIĆ: Situacija sa Kosovom nije dobra, MISLIM DA ĆEMO S TIM ZAVRŠITI – EVO KADA JE REKAO I S TIM ZAVRŠITI

Urednik