5.3 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Politika

MUK Vučiću, ko je ubio ove ljude? (VIDEO)

Nemanja Šarović, kandidat za gradonačelnika Beograda predstavio je danas ispred Predsedništva Srbije drugi deo izložbe pod nazivom “Nedela govore”. Šarović je na specifičan način ukazao na veliki broj nerazjašnjenih ubistava i drugih teških krivičnih dela za koja tokom desetogodišnje vladavine naprednjaka nikada, niko, nije odgovarao – ističe se u saoštenju pokreta “Ljubav, Vera, Nada”.

– Na postavljenim bilbordima koji simbolično predstavljaju sve nevine žrtve koje godinama čekaju pravdu, našli su se nekadašnji protivkandidat Aleksandru Vučiću na izborima za predsednika Srpske napredne stranke – Vladimir Cvijan, žrtva sa naplatne rampe u Doljevcu – Stanika Gligorijević, 21. poginuli radnik u fabrici Namenska Milan Blagojević u Lučanima – Milomir Milivojević, kao i hladnokrvno likvidirani lider Srba sa Kosova i Metohije i protivkandidat “Srpske liste” – Oliver Ivanović – dodaje se u saopštenju.

Video pogledajte OVDE.

– Ovo su samo neke od žrtava režima Aleksandra Vučića. Mrtva usta, ne govore. Žrtve zaslužuju pravdu. Trećeg aprila, dižemo glas! Za žrtve. Za pravdu. Za sav normalan svet! – rekao je Šarović.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

POSLANIK SNS OTKRIO KATASTROFALNO STANJE U SNS: Evo ko je kriv za raspad stranke, A ONO ŠTO JE REKAO O ĐILASU SVE OBJAŠNJAVA

Urednik

SNS ZVEZDA POZNATO PO PROVALA DOBILA FUNKCIJU: Evo šta će sada raditi, ONA ODLUČUJE O NAŠIM ŽIVOTIMA

Urednik

ĐILAS IDE KOD VUČIĆA NA DOGOVOR OKO VLADE: Preuzima najvažniju funkciju, EVO ŠTA JE NJIHOV PLAN

Urednik