19.5 C
Belgrade
20. Marta 2023.
Politika

MUK Vučiću, ko je ubio ove ljude? (VIDEO)

Nemanja Šarović, kandidat za gradonačelnika Beograda predstavio je danas ispred Predsedništva Srbije drugi deo izložbe pod nazivom “Nedela govore”. Šarović je na specifičan način ukazao na veliki broj nerazjašnjenih ubistava i drugih teških krivičnih dela za koja tokom desetogodišnje vladavine naprednjaka nikada, niko, nije odgovarao – ističe se u saoštenju pokreta “Ljubav, Vera, Nada”.

– Na postavljenim bilbordima koji simbolično predstavljaju sve nevine žrtve koje godinama čekaju pravdu, našli su se nekadašnji protivkandidat Aleksandru Vučiću na izborima za predsednika Srpske napredne stranke – Vladimir Cvijan, žrtva sa naplatne rampe u Doljevcu – Stanika Gligorijević, 21. poginuli radnik u fabrici Namenska Milan Blagojević u Lučanima – Milomir Milivojević, kao i hladnokrvno likvidirani lider Srba sa Kosova i Metohije i protivkandidat “Srpske liste” – Oliver Ivanović – dodaje se u saopštenju.

Video pogledajte OVDE.

– Ovo su samo neke od žrtava režima Aleksandra Vučića. Mrtva usta, ne govore. Žrtve zaslužuju pravdu. Trećeg aprila, dižemo glas! Za žrtve. Za pravdu. Za sav normalan svet! – rekao je Šarović.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

Vlada je izabrana, čeka se ostavka predsednika: Hoće li Vučić ispuniti obećanje i otići sa čela naprednjaka?

Urednik

DAČIĆ OSUO PO VUČIĆU: Radi protiv interesa Srbije, OVO JE NAVEO KAO GLAVNI RAZLOG

Urednik

HAOS: Vučićevi ljudi prave haos širom Srbije, REKLI DA JE SVE VUČIĆ NAREDIO – EVO ŠTA RADE

Urednik