4.3 C
Belgrade
2. Decembra 2022.
Srbija

NAJČITANIJI AMERIČKI LIST UDARIO NA ANDREJA VUČIĆA: Nazvao ga kriminalcem i opisao kakav ga pakao čeka u maju

Kada ugledni i tiražni američki dnevni list, kao što je Huffington post, objavi detalje o kriminalnim aktivnostima porodice nekog političara male države, sa malim uticajem u svetu, to svakako nije zato što čitaoce tog časopisa zanima kriminal kojim se bave, npr. Andrej i Anđelko Vučić, oslanjajući se na uticaj predsednika Srbije, koji je ujedno član porodice i kriminalnog klana, već bi Razlozi mogli biti sasvim različiti ali je logično pretpostaviti da su američke obaveštajne službe ciljano dale pomenutom časopisu podatke za taj članak i zahtevale da se to objavi.

Da li to CIA, koja u ministarstvu odbrane Srbije ima i svoje kancelarije, traži reket od basnoslovnih suma koje nelegalno zgrće porodica Vučić ili se na novoimenovanog predsednika vrši pritisak da uđe u priznavanje nezavisnosti Kosova bez rukavica, da li su u pitanju odnosi Srbije sa Rusijom ili možda tek neko upozorenje tipa „Đinđić zna zašto“, uskoro će se znati?! U svakom slučaju, pomenuti časopis tvrdi da je Andrej Vučić jedan od glavnih kriminalaca koji kontroliše trgovinu narkoticima, oružjem, naftom, cigaretama i ljudima, duž balkanske rute i tu uopšte ne treba sumnjati da su američki obaveštajci pogrešno obavešteni, a ni da ga bez osnova kompromituju, zato što je Andrej veliki srpski rodoljub.

U članku se takođe navodi da je predsednikov brat štampao u Zavodu za izradu novčanica Srbije, kojim inače upravlja, akcizne markice u Vrednosti od milijardu Eura i prodao ih kosovskim narko-kartelima za 600 miliona Evradi, što je samo jedan u nepreglednom nizu unosnih biznisa Andreja Vučića, koji na tuđe ime, kupuje po Srbiji sve što, kako se navodi, ima cenu. Kriminalne radnje sa profitom ogromnih razmera, nisu strane ni Anđelku Vučiću, ocu predsednika Srbije.

Milutin Milošević

VaseljenskaTV

Pročitajte

EVO KAKO SE VUČIĆ SVETI POLICAJCU KOJI JE OTKRIO JOVANJICU: Ovo je bruka – HRABRI POLICAJAC IH UNIŠTAVA

Urednik

INCIDENT KOD GRAČANICE Molotovljev koktel bačen na kuću srpske porodice

Urednik

VELIKI PROTEST PROTIV VUČIĆA U ČETVRTAK: Evo kada počinje, NOĆNA MORA POČINJE – HILJADE LJUDI NA ULICI

Urednik