9.6 C
Belgrade
27. Marta 2023.
Politika

NAPREDNJAK NAPAO AMERIČKOG AMBASADORA: Vučić besan na njega zbog ovoga, DA LI ĆE GA ISKLJUČITI IZ SNS?

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović ne prestaje da se ističe svojim problematičnim izjavama i javnim nastupima. On je danas, gostujući na režimskoj televiziji Pink napao američkog ambasadora Kristofera Hila.

Đukanović je na samom početku emisije krenuo da govori o jučerašnjim dešavanjima u prestonici, povodom organizovanja Prajda. Govoreći o velikom broju angažovanih policajaca koji su obezbeđivali javni red i mir, Đuka se obrušio i na ambasadora SAD.

– Šta je trebalo? Da dopustimo da neko strada, da neko pogine? Da neki evroparlamentarac nastrada, da ambasador možda neki nastrada? I tim ambasadorima posebno želim da se zahvalim – istakao je Đukanović i zatim krenuo da napada Hila.

– Sram vas bilo, gospodo. Svi vi koji ste gurali da ovo mora po svaku cenu juče da se održi. Od Kristofera Hila, pa nadalje. Izvinite što imam hrabrosti da kažem. Sram vas bilo. Jer vi ste generator, na neki način, svega onoga što smo juče imali na ulicama. Vi, gospodo, vi koji ste to gurali po svaku cenu da mora da se održi.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

Vučićeve manipulacije: Tri izgovorene neistine u jednom nastupu

Urednik

EVO KAKO VUČIĆ PRAVI HAOS: Ovim namerno izaziva velike nemire i haos, OVO ĆE BITI KATASTROFA

Urednik

VUČIĆ BESAN NA PRESU: Evo šta ga je iznerviralo, NIJE MOGAO DA SE SMIRI – OVAKAV NIKADA NIJE VIĐEN DO SADA (VIDEO)

Urednik