4.6 C
Belgrade
29. Novembra 2022.
Politika

NAPREDNJAK OTKAZAO POSLUŠNOST: Otkrio šokantne informacije o braći Vučić, ISPOVEST FUNKCIONERA KOJA ĆE SRUŠITI SNS

Nekadašnji predsednik opštine Alibunar Predrag Belić rekao je da je nakon što je smenjen sa mesta predsednika opštine u Alibunaru doživeo pravu torturu, te da je bio u pritvoru 38 dana. Kaže da se nakon toga sastao sa Andrejem Vučićem koji mu je rekao da je to greška.

Na snimku koji se pojavio na Tviteru vidi se kako Belić razgovara sa jednim licem, koje mu sve vreme postavlja pitanja, na koja on odgovara:

„Da li ste Vi kao ugledni privrednik iz Alibunara predvodili listu koja je pobedila na izborima i da li su nakon toga usledili neki problemi“?

„Jesam. Nastali su problemi. Ne želim ni u čije ime da vršim nezakonite radnje, zna se ko su koordinatori SNS na teritoriji južnog Banata. Vučić nema saznanja o tome, ali imaju nadležni organi“, rekao je Belić.

Nakon toga usledilo je pitanje sagovornika Belića, koji je upitao da li mu je sugerisano da će, ako ne izvršava kriminalne radnje, završiti u pritvoru?

„Da, da će se najgrublje obračunati sa mnom. Bio sam u pritvoru 38 dana. Morali su da me puste i dokazano je u tužilaštvu da to nema veze sa mnom. Susreo sam se Andrejem Vučićem u kovnici novca i rekao mi je da je to greška. SNS je kriminalno udruženje“, podvukao je nekadašnji nosilac liste SNS, a sada odbornik u opštini Alibunar.

Izvor: Nova

 

Pročitajte

EKSKLUZIVNO: Prve informacije sa biračkih mesta, EVO KOJI REZULTATI POZNATI

Urednik

POGLEDAJTE OKRŠAJ MINISTARA: Vučić gubi kontrolu nad ovim ljudima, NA ČIJU STRANU ĆE STATI U OVOM OBRAČUNU?

Urednik

SUKOB SE NE KRIJE: Evo zašto je počeo obračun Dačića i Vučića, OVO ĆE BITI KLJUČNO ZA ŠIRENJE SUKOBA

Urednik