14.4 C
Belgrade
24. Marta 2023.
Politika

NAROD IZVIŽDAO ŠAPIĆA: Njegova reakcija sve govori, PONIŽEN KAO NIKO (VIDEO)

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić došao je na ideju da osnuje dva nova gradska preduzeća, koja će biti zadužena za naplatu karata u prevozu i održavanje parkova, iako takva preduzeća već postoje. Izazvalo je to bes radnika, koji su protestovali ispred Gradske skupštine i koji su prvog čoveka prestonice dočekali zvižducima.

Video pogledajte OVDE.

Ove srede se održava sednica Skupštine grada Beograda, na kojoj će teme biti rebalans budžeta, ali i osnivanje novih preduzeća, koja će nositi imena: JKP za naplatu, logistiku i rukovođenje javnim prevozom putnika u Beogradu “Naplata prevozne usluge Beograd” i JKP za upravljanje parkovima “Beogradski park”.

Stigla je osuda ove odluke od opozicije, ali i radnika preduzeća koji su se već bavili tim pitanjima u Beogradu, pa je ispred Skupštine grada Beograda organizovan protest. I na njemu se jasno videlo šta radnici GSP-a, Vodovoda i Elektrana misle o Aleksandru Šapiću.

Naime, kada je gradonačelnik Beograda ulazio u Gradsku skupštinu, začula se salva zvižduka, kao i povici “Ua”.

Inače, nezadovoljni radnici su ispred Skupštine nešto ranije istakli da nije pošteno osnivanje novih preduzeća, te da im neko “uzima posao”.

– Posle sedam godina zamro je socijalni dijalog, uništio ga je gradonačelnik Aleksandar Šapić. Brzo se zaboravljaju stvari u ovoj zemlji. Kad je bilo potrebno u Obrenovcu da se radi, radili smo dan i noć, a sada nas zaboravljaju. Nismo mi mala deca. Ne daj Bože, da se ponovi onaj Obrenovac, ali da li se neko zapitao da li smo isplaćeni, da li nam je plaćen prekovremeni rad. Sutra će nam ovako uzeti parking i vodovod, nije ovo ničija prćija – rekao je Milan Panić iz Vodovoda.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

Vučiću nije dobro od vrućine

Urednik

DOKAZI: Evo koji su se opozicioni političari i novinari prodali Vučiću, POGLEDAJTE ZA ŠTA SU SE PRODALI

Urednik

HIT VIDEO: Vučić zaspao u Skupštini, a onda uradio nešto šokantno

Urednik