22.4 C
Belgrade
1. Oktobra 2022.
Srbija

NAROD SRBIJE USTAO: Blokiran most – DEMONSTRANTI KRENULI U AKCIJU, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

U okviru ranije najavljene radikalizacije protesta u Novom Sadu, poljoprivrednici su traktorima blokirali Žeželjev most. Uz njega, blokiran je i Varadinski most, zbog čega se saobraćaj između bačke i sremske strane grada odvija preko Mosta slobode.

Fotografije s protesta pogledajte OVDE.

Traktori koji su blokirali Jevrejsku ulicu su povučeni, te su Futoška i Jevrejska ulica slobodne za saobraćaj. Traktori koji su se povukli izmešteni su kod Banovine, odakle su u koloni krenuli prema Žeželjevom mostu.

„Krenuli smo u radikalizaciju, više neće biti propuštanja u Pančevu, ljudi su besni. Ne znamo da li će biti blokiran Most slobode, nama je bitno da građani ne budu totalno odsečeni i uznemireni jer su nas dobro prihvatili. Pustićemo ih da se vrate s posla pa ćemo videti šta ćemo dalje“, rekao je poljoprivrednik Radoslav Adamović za Danas.

Na pitanje o tome šta se događa na pregovorima u Vladi koji traju jutros od 10, on je rekao da se i dalje „mlati prazna slama“ i da „jedu sendviče“.

„Doneli su im sendviče. Kako oni inače rade“, dodao je.

Ranije su poljoprivrednici najavili da će od 15 časova doći do radikalizacije blokade, ukoliko pregovori ne krenu „ispravnim putem.“

„Zamajavaju ljude i pokušavaju da ukradu vreme, kako bi uneli nesigurnost u naše redove. To se neće desiti“, izjavio je ranije danas Adamović, najavljujući radikalizaciju.

Izvor: Danas

Pročitajte

EU ZVANIČNO SAOPŠTILA: Srbija je prihvatila dogovor, UVODE SANKCIJE I ONI

Urednik

GOTOVO JE: Svi na ulicu, POLJOPRIVREDNICI KREĆU U USTANAK – VUČIĆ IH OPET SLAGAO

Urednik

Snimak misteriozne smrti čoveka koji je SMSom pretio Vučiću – ZABRANJEN ZA JAVNOST!

Urednik