5.3 C
Belgrade
6. Decembra 2022.
Politika

Nikolina Šljivić u pohodu na NSRS

Nakon uspješne privredne karijere i stvorivši od porodičnog biznisa  jednu od najuspješnijih firmi u zemlji, Nikolina Šljivić odlučila je svoje znanje i iskustvo primjeniti na izbore i priključila se stranci Demokratskog narodnog saveza.

Prvi put nastupila je na lokalnim izborima i osvojila je 908 glasova čime je sebi obezbijedila mandat u Skupštini opštini Pale gdje je svojim nasputima i kreativnim akcijama na terenu privukla veliku pažnju, rejting je danas mnogo bolji nego na izborima 2018. godine i došlo je vrijeme za nove izazove – cilj je Narodna skupština Republike Srpske.

Nikolina Šljivić je do sada pokazala na poslovnom planu, politika je joj “ide od ruke” i svakako biće jedan od najozbiljnih kandidata u IJ 8 gdje bi ova mlada i uspješna žena mogla da pomrsi račune političarima koji su dugo godina na sceni, ali građani nikakve koristi nisu imali od njihovog angažmana.

Kampanja uskoro kreće, aktivnosti mlade Šljivićke neće nedostajati, a čeka se samo pod kojim rednim brojem će je kandidovati njen DNS.

Izvor: Slobodaonline.rs

Pročitajte

Posle hapšenja Tita puca Vučićev narko-kartel, na ulici će završiti 300.000 botova

Urednik

RAT U SNS: Nekoliko tajkuna odbilo finansirati Vučićeve akcije, EVO KOJI FUNKCIONER PONUDIO VUČIĆEVO RUŠENJE STRANCIMA

Urednik

VUČIĆA ČEKA NAJJAČI UDAR SA ZAPADA: Ovo mora uraditi za njih, ALI ĆE GA NAROD SRUŠITI ISTOG DANA

Urednik