1.4 C
Belgrade
18. Marta 2023.
Politika

NOVA BRUKA BRNABIĆKE: Evo kako se osramotila premijerka, OVAJ POTEZ JE JADAN I SRAMOTAN

Premijerka Srbije Ana Brnabić naprasno prestala da Tvituje od kako ju je Žaklina Tatalović pozvala na duel sa Marinikom Tepić na televiziji N1. U stvari, nije prestala da tvituje, pamflete objavljuje i izbornu kampanju na Tviteru podržava redovno i često. Samo nije odgovorila na poziv koji joj je upućen.

Kako se obrukala pogledajte OVDE.

Čak ni sa ‘ne, hvala.’ Što je, ako ćemo iskreno, i stvar svakodnevne kulture ophođenja i onog domaćeg vaspitanja. A možda i nije smela da odgovori, ako uzmemo u obzir činjenicu da su umesto nje odgovarali Đuka i njene stranačke kolege koji kao da su dežurni na Tviteru.

– Mislim da je ne odgovarajući ništa dala jednu dobru i jasnu poruku. Možda je rekla čak i više nego da je došla na dule sa Marinikom Tepić. Nama kao novinarima poručila je da nas ne poštuje, da nismo svi isti. Da ne daj Bože sutra nekome iz ove kuće (N1) zatreba neka zaštita, da ne znamo da li će je dobiti. Premijerka Srbije je poslala poruku da se zaista plaši suočavanja sa politčkim neistomišljenicima i da samim tim nešto krije – kaže Žaklina Tatalović.

Umesto premijerkinog stigao je odgovor Vladimira Đukanovića u kome on predlaže koga bi novinari trebalo da zovu u TV duele.

– Evo uvažena Žaklina ja sam pozvao kolegu kandidata za narodnog poslanika, Dragana Đilasa, na TV duel. Može i kod vas na televiziji, tj. kod njega na domaćem terenu i slobodno možeš ti da vodiš – naveo je on.

Uređivanjem programa hteo bi da se bavi još jedan naprednjak, Miroslav Čučković.

– Sugerišem da poštujete rejtinge stranaka i nosioce lista istih. Tako da treba organizovati sledeće duele:

Prof Danica Grujičić-Ivica Dačić

Marinika Tepić- Milica zavetnica

Đuka-Đilas – naveo je Čučković.

Odgovor na poziv na politički duel je stvar političke kulture kaže direktorka Crte, Vukosava Crnjanski a ako premijerkno ćutanje je prema svemu sudeći nekultura.

Izvor: Luftika

Pročitajte

DOK VUČIĆ PRIČA PROTIV LETOVANJA U HRVATSKOJ: Evo koji su funkcioneri otišli tamo, SUMNJA SE NOVCEM IZ BUDŽETA

Urednik

FUNKCIONER SNS UDARIO NA VUČIĆA: Objavio šokantne stranačke tajne, VUČIĆ PODNOSI OSTAVKU?

Urednik

NEMCI OBJAVILI KAKO SU RIBALI VUČIĆA: Ispitivali ga kao kriminalca, OVO MORATE VIDETI

Urednik