11.3 C
Belgrade
27. Marta 2023.
Srbija

NOVI ŠOKANTNI DOKAZI PROTIV VUČIĆEVOG GLAVNOG ČOVEKA: Ovo je sve šokiralo, ZA OVO NEKO MORA U ZATVOR

Od trenutka kada je na društvenim mrežama krenuo rat vlasnika ružičaste imperije i jutjubera, pa sve do emitovanja bizarnog dokumentarnog filma na televiziji Pink, pojavilo se još nekoliko ključnih aktera koji su zajedno sa glavnim likovima u svima nama izazvali neverovatno gađenje.

Sve je krenulo dugim lajv videom, u kojem je Baka Prase, odnosno, Bogdan Ilić, rekao da mu Mitrović duguje novac. On je pustio fanove da mu doniraju pare putem Jutjuba, a za svaku donaciju je pio čašu alkohola. Bio je sa svojom bivšom, sadašnjom, budućom devojkom Anjom Bla. U vidno alkoholisanom stanju, rekao je da mu Mitrović duguje novac. Anja mu je tada skrenula pažnju da o tome ne govori javno, ali je on ponovio svoju tvrdnju.

Tada se oglasio sam Mitrović koji je objavio fotografiju Bake Praseta i tvrdio da on zapravo duguje novac Velji Nevolji, odnosno, Veljku Belivuku, ozloglašenom kriminalcu kojem se sudi za teška ubistva. Najavio je tada da će u dokumentarnom filmu o, kako ga je nazvao, „Prascu“ objaviti sve ključne dokaze o njegovoj utaji poreza, navodnoj gej prostituciji, konzumiranju narkotika, internet nasilju. Veliki deo dokumentarnog filma bavi se i preminulom jutjuberkom Kristinom Đukić Kikom, a Mitrović u dokumentarcu optužuje Ilića za njegovu smrt.

Pre samog emitovanja dokumentarca, Mitrović je na svojoj televiziji koja koristi nacionalnu frekvenciju, odnosno, na televiziji Pink, objavio snimak i pesmu u kojoj poziva na ubistvo Baka Praseta.

“Izvadite koplje, napad na Prasca, udri ga, udri ga, udri sine, udri ga”, tekst je pesme koju je Savet Regulatornog tela za elektronske medije u potpunosti ignorisao. Olivera Zekić, predsednica Saveta REM, izjavla je za Nova.rs da “nema nameru da nama daje izjave”, a potom je dodala “je l’ treba da vam crtam? Bila sam i više nego jasna”.

Prase je, s druge strane, nastavljao da snima video klipove o Mitroviću i da objavljuje fotografije njegovih navodnih ljubavnica, tagujući usput Milicu Mitrović, suprugu Željka Mitrovića. Vlasnik Pinka je te fotografije komentarisao na društvenim mrežama, tvrdeći da nisu u pitanju ljubavnice, već poslovne saradnice.

Uzvratio je fotografijom na kojoj Baka Prase navodno šmrče kokain, za koju se ispostavilo da je stara slika koju je sam jutjuber objavio, još pre dve godine, u sklopu svog šaljivog videa “Krenuo sam da se drogiram od stresa”.

Tužilaštvo je, međutim, objavilo saopštenje u kojem je najavilo da će pozvati Bogdana Ilića na informativni razgovor zbog fotografija i snimaka prikazanih u dokumentarcu. Navodi se da će jutjuber biti saslušan ne samo zbog fotografija na kojima navodno koristi drogu, već i zbog navoda Željka Mitrovića da je utajio porez na imovinu, a zanimljivo je da je Mitrović napisao na društvenim mrežama da mu se “javlja” da će se to dogoditi pre emitovanja dokumentarca.

Otac Bake Praseta, sveštenik Nenad Ilić, koji se takođe pominje u dokumentarcu, a koji je naveden kao neko ko je putem Srpske pravoslavne crkve pretio “neprijateljima” svog sina, kaže da su sve to budalaštine.

I nakon emitovanja dokumentarca, rat Mitrovića i Praseta ne jenjava. Oni su nastavili da se prozivaju putem društvenih mreža, a Mitrović najavljuje i drugi deo dokumentarca.

Važno je napomenuti da Bogdan Ilić tvrdi da su stvari prikazane u dokumentarcu notorna laž, a da su pojedini članovi “struke”, koji su u dokumentarcu govorili, zapravo bivši rijaliti učesnici i učesnici emisija “DNK” i “Brak na neviđeno”.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

RADNICI NAPRAVILI PROTEST: Evo kako su prevarili radnike, MEDIJI OVO POKUŠAVAJU OVO SAKRITI ZBOG OVOGA

Urednik

EPS SPREMA UDAR NA DŽEPOVE GRAĐANA: Evo koliko svi moramo platiti da pokrijemo njihov dug, OVO JE HAOS

Urednik

VUČIĆEVA NOĆNA MORA SE OSTVARILA: Sprema se veliki protest, OVO NE SME URADITI

Urednik