5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Politika

NOVINARKA RAZBILA VUČIĆA: Evo kako ga je ponizila, OVO ĆE ZAPAMTITI

Gostujući na Euronews televiizji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se i projekta “Beograd na vodi”, rekavši da je ponosan na sve što su uradili, ali i “da mu je žao što lično nije upravljao bagerom koji je rušio udžerice u Savamali”.

„Žao mi je što nisam lično tokom dana upravljao bagerom koji bi one udžerice i straćare skolonio sa tog mesta“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja u emisiji „Direktno sa Minjom Miletić“, na televiziji Euronews.

Vučić je odgovarao na pitanja u vezi sa aferama koje su pratile njegovu vlast, ali i ostale pripadnike njegove stranke.

„To bi bio pravi doprinos predsednika Vlade ili predsednika Republike napretku zemlje. Neretko sam bio bludožer u ovoj zemlji, radio sam ono što niko nije smeo. Žao mi je što nisam bio upoznat sa time inače bih sam seo u 12 sati pre podne i to bih obavio“, naveo je Vučić.

Dotakao se i navoda da je tokom rušenja u Savamali bilo povređenih ljudi, kao i onih koji su bili vezani.

„Ja tamo nisam video nikoga da je vezivan. To niko nije dokazao na sudu“, rekao je on.

Govoreći o drugim aferama, Vučić je rekao da za njega „ne postoje“ Panama papiri, da on lično nema tajne račune, a da je drugima „njegov brat sam kriv za svoje prebijanje“.

Podsetimo, policajac Goran Stamenković bio je žrtveno jagnje kojim je vlast pokušala da napravi privid da je rešila svoju najveću aferu – slučaj Savamala. On je osuđen na pet meseci uslovno zbog rušenja u Hercegovačkoj ulici, a kako je neveo za KRIK, odlučio je da progovori jer oni koji su ga naterali da prizna, nisu ispunili obećano – unapređenje u policiji i legalizaciju zgrade koju je podigao u beogradskom naselju Mirijevo.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

ANDREJ VUČIĆ DOBIO PO UŠIMA: Narod se digao protiv kartela, BRAT BESAN POTUČEN DO NOGU

Urednik

Evo kako je Vučić zavrnuo Srbiju za 280 miliona evra, ZAŠTO MEDIJI OVO KRIJU?

Urednik

VUČIĆEV SRAMAN GOVOR NA INAGURACIJI: Evo šta je poručio o sankcijama, IZAZVAO VELIKI BES GRAĐANA

Urednik