3.6 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

OTKAZAO VUČIĆU POSLUŠNOST: Bivši savetnik direktora BIA uhapšen, tukao naprednjaka

Kako je Slavija Info ekskluzivno najavila pre nekoliko meseci, deo BIA će biti uz narod dok budu trajali protesti i čišćenje naprednjačke vlasti u Srbiji.

Uprvo to je ono što je počelo da se dešava i zbog čega je Vučić u panici. Naime, Milan Pašanskije otkazao poslušnost SNS i Aleksandru Vučiću. Inače se kotirao visoko u državnoj bezbednosti ali i u partiji, s obzirom da je bio savetnik direktora Bezbednosno informativne agencije.

Na video snimku od tridesete sekunde vidi se gospodin Pašanski kako transparentom u glavu udara pijanog naprednjaka koji je pre toga čak i digao ruku na ženu koja je protestovala a pokušao je i da pregazi ljude.

Kao i svaki pošten čovek, stao je u odbranu nejači ali i u odbranu države ne dozvolivši pijanom naprednjaku da urušava državu i sistem kao što im je dopuštano prethodnih gotovo deset godina.

Video pogledajte OVDE.

Protiv Pašanskog će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, biti podneta krivična prijava Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, ali to je ništa s obzirom da je pokazao da i u BIA postoje frakcije, jedni na strani kriminala drugi na strani običnog naroda koji će ih braniti kada to bude potrebno.

Podsetimo Milan Pašanski je na kanalu Slavija Info prozvao Aleksandra Vučića psihopatom, što je blatiod Informer pod palicom maga laži i prevara Dragana J. Vučićevića brže bolje preneo.

Izvor: Slavija info

Pročitajte

ŽELJKO MITROVIĆ UDARIO NA VUČIĆA: Ovo niko nije očekivao na Pinku, OTKAZUJE MU POSLUŠNOST – SVE MIRIŠE NA PAD

Urednik

NAJJAČI UDARAC ZA VUČIĆA U SKUPŠTINI DO SAD: Evo šta je otkriveno, OVO JE NAJVEĆI PROBLEM ZA VUČIĆA DO SAD

Urednik

SVE OTKRIVENO: Pogledajte ko su batinaši u civilu koji su tukli narod danas, EVO KAKVA JE VUČIĆEVA VEZA S NJIMA

Urednik