5.3 C
Belgrade
6. Decembra 2022.
Srbija

OTKRIVAMO KO JE VUČIĆEVA ŽENA: Troši državne pare na raskoš, MILIONI EVRA NA OVO POTROŠENI – SKANDAL

Kao svaka mlada žena, i Tamara Vučić voli da se opusti kad god se ukaže prilika. U njenom slučaju to nije baš jednostavno jer treba pronaći slobodno vreme između onog radnog, u Ministarstvu spoljnih poslova, i onog koje zahteva uloga roditelja.

Osim na formalnim događajima, prva dama Srbije rado odlazi i na nastupe omiljenih muzičkih zvezda. Tako se svojevremeno pojavila na Stingovom koncertu u Areni iz čega bi se moglo zaključiti da je roker u duši, a Tamara je o tome govorila jednom prilikom:

„Odrasla sam uz pop-rok osamdesetih i devedesetih, uz starijeg brata koji je bio neka vrsta vodiča kroz muzički svet. I danas znam najveći broj tekstova iz tog perioda. Ono bez čega ne prolazi slavlje u našoj zemlji svakako su narodne pesme, to je muzika uz koju takođe umem da uživam“, ispričala je za „Hello“ prilikom jednog intervjua.

Takođe, Tamara Vučić je istom prilikom otkrila koju pesmu uvek pusti kada ostane sama. Reč je o evergrinu koji je prvi otpevao legendarni britanski kantautor Leo Sejer ‒ „When I Need You“. Romantika i večita klasika na neki način se uklapaju i u Tamarin modni stil.

Pročitajte

HAOS SE SELI U BEOGRAD: Veliki protest zakan, VUČIĆU NIJE DOBRO – EVO ŠTA SE SPREMA

Urednik

EVO KO PREUZIMA POLICIJU I POLJOPRIVREDU: Srbiji preti propast s njima, OVO JE KATASTROFA – PROTESTIMA SE OVO MORA SPREČITI

Urednik

VELIKI PROTEST U SRBIJI: Sukob naroda i policije, KRENUO VELIKI USTANAK – GLEDAJTE UŽIVO PROTEST

Urednik