1.8 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

OTKRIVEN RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA: Putin mu rekao ovu rečenicu, VUČIĆ ZANEMEO I POKAZAO KUKAVIČLUK

Na konferenciji za medije srpskog pokreta Dveri ispred Vlade Srbije, dr Ivan Kostić je otkrio detalje razgovora Vladimira Putina i Aleksandra Vučića, kojem su putem video linka prisustvovali i prevodioci i delegati.

Povodom sramnog glasanja predstavnika Srbije u UN za izbacivanje Rusije iz Saveta UN za ljudska prava, na današnjoj konferenciji su govorili potpredsednik Dveri mr Ivan Kostić i predsednik Dveri Boško Obradović.

„Srbija je na korak od uvođenja sankcija Rusiji! Najnovije glasanje u Ujedinjenim nacijama je pokazalo da Vlada Srbije definitivno pristaje na ucene Zapada kada je u pitanju odnos prema Ruskoj Federaciji. Iako Srbija nema nikakvu obavezu da usklađuje spoljnu politiku sa EU, Vučić i Vlada Srbije to rade jer su ih zapadni mentori doveli zbog toga na vlast i jer ih sada ucenjuju sa bezbrojnim kriminalnim i koruptivnim aferama u samom vrhu vlasti. Vlada Srbije na ovaj način svesno pristaje da izgubi podršku Rusije u Savetu bezbednosti i da im to bude izgovor za priznanje Kosova koje će biti sledeća ucena od strane briselskih činovnika“, naglasio je Kostić.

On je otkrio i detalje razgovora između Putina i Vučića, koje je saznao direktno od Rusa.

Boško Obradović je istakao da režim donosi odluke uperene protiv Rusije i pitao gde su sad svi oni „rusofili“ u vlasti poput Dačića?

„Kao što sam i najavio, posle izbora su usledili dalji koraci upereni protiv Rusije od strane Vučićeve vlasti, a ovoga puta to je glasanje za izbacivanje Rusije iz Saveta UN za ljudska prava. Očigledno je da ovim skandaloznim činom, Aleksandar Vučić vraća dugove prema NATO zemljama koje su ga i dovele na vlast 2012. godine. S tim u vezi se postavlja nekoliko pitanja: da li je ucenjena država Srbija ili njen predsednik? Gde je Ivica Dačić dok Srbija glasa protiv Rusije? Gde su svi oni rusofili iz SNS dok njihov predsednik zabada nož u leđa prijateljskoj državi?“

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

BATA DOBIO PO UŠIMA: Grad koji kontroliše Andrej nije za Vučića, POBEDILA OPOZICIJA

Urednik

VUČIĆU SADA PADA REJTING: Na ovom pitanju može pasti s vlasti, SNS GA NAPUŠTA ZBOG OVOG

Urednik

OPOZICIJA PREUZELA BEOGRAD: Ovo niko nije očekivao, EVO KAKO JE TO DANAS OZVANIČENO

Urednik