17.1 C
Belgrade
30. Marta 2023.
Srbija

OTKRIVENA KRVAVA TAJNA VUČIĆEVOG GLAVNOG ČOVEKA: Za ovo će morati neko u zatvor, EVO ŠTA JE OTKRIVENO

Brutalno odgovorio na dokumentarac koji je Mitrović emitovao o njemu.

Fotografije pogledajte OVDE.

Nakon dokumentarca koji je večeras emitovan na „Pinku“, a koji govori o, kako je Željko Mitrović najavio, „kriminalnoj prošlosti“ jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se i Bogdan.

On se najpre zahvalio svima koji ga podržavaju, a onda se javno obratio Mitroviću.

“A sada poruka za masnokosu gnjidu. Kakav si ti isprdak od ‘čoveka’, go*no, beskičmenjak, lažov, jadnik, smrad i tako u nedogled”, započeo je on.

“Kakav je ono bedni izgovor za ‘dokumentarac’? Jel to naša država i ljudi u njoj treba da gledaju kao nacionalnu televiziju? Jel na ovo naš narod osuđen? Za sve ove laži izgovorene, objavljene, snimljene, ja ću se postarati da odgovaraš, pogotovo za to što si iskorišćavao Kikinu smrt i protiv volje njene majke snimao ovo go*no i što si optužio mog oca da je pretio nekome. Sram te bilo”, dodao je Bogdan.

“Makar mi polomili svaku kost u telu (nadam se da neće), neću stati da gazim ovu masnokosu pi**etinu. Ovo je poniženje za sve nas i ja to trpeti neću. Vreme je da se stane na put ovom lažovu i kvazi mafijašu i da se napokon skloni iz javnog prostora gde mu mesto nije”, nastavio je Ilić.

“Druge si mogao da ugasiš lažima i da ugaziš svojim bljuvotinama, ali meni možeš samo da ga duneš”, dodao je Baka Prase.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

SRPSKA PUKOVNICA POLICIJE OTKAZALA POSLUŠNOST: Stala na stranu kolege, OTKRILA STVARI KOJE ĆE NAPRAVITI HAOS

Urednik

KAKVA TUČA HRKALOVIĆKE I STEFANOVIĆA: Ovo niko nije očekivao, RAT DOSTIGAO NAJVIŠI NIVO

Urednik

VUČIĆEVI MEDIJI NAPALI KOŠARKAŠA: Evo kako preko njega pokušavaju zaštiti Vučića, BOLESNU STVAR IZMISLI PROTIV SPORTISTE

Urednik