3.7 C
Belgrade
27. Marta 2023.
Politika

OTKRIVENA ŠOKANTNA INFORMACIJA O VUČIĆEVOM ŠEFU KABINETA: Evo šta je uradio, ZA OVO BI BILA SRUŠENA SVAKA VLAST U SVETU

Skupština Srbije usvojila je na posebnoj sednici izveštaj Vlade Srbije o pregovorima sa Prištinom koji je poslanicima prezentovao predsednik Aleksandar Vučić. Iako je povod za njegov dolazak u parlament bio razgovor o Kosovu, šef države je najviše vremena potrošio na raspravu i svađu sa političkim protivnicima, o kojima je, reklo bi se, znao praktično sve. Kako je to uspeo?

Iako je po ceo dan zauzet državničkim poslovima, čini se da Vučić ima vremena da se bavi pikanterijama i kompromitujućim pričama o opoziciji, što smo mogli da vidimo tokom poslednjeg zasedanja Skupštine Srbije.

Čovek koji mu je dodavao papire, prema rečima predstavnika opozicionih stranaka, bio je Ivica Kojić, njegov šef kabineta.

Kamere Radio televizije Srbije uhvatile su trenutak kad Kojić, po završetku sednice Skupštine, prikuplja fascikle i odlazi za šefom kojem je ovaj materijal i te kako poslužio za blaćenje opozicije.

Mahao je predsednik papirima na kojima su fotografije, citirao sudske presude i izjave sa gostovanja u emisijima, pokazivao tvitove i iznosio malo poznate detalje iz biografija opozicionara.

“On je praktično za sve govornike imao spakovane fascikle. U mom slučaju čitao presudu Prekršajnog suda u Trsteniku za saobraćaj, koji nije javni dokument. U slučajevima kad nije bi pripremljen za određene teme, imao je pomoć ljudi oko njega koji su mu neprekidno donosili materijale”, rekao je za Nova.rs potpredsednik Narodne stranke, Miroslav Aleksić.

I poslanik “Ujedinjenih” Slaviša Ristić ističe da je aposlutno siguran da je Vučić imao spremne materijale za sve one za koje je pretpostavljao da će ga kritikovati na sednici. Podsetimo, Ristića je šef srpske države optužio da je podizao novac koji mu je uplaćivala vlast u Prištini.

“To su njihovi interni dokumenti. Kad sam ja u pitanju, s obzirom na to da su mogli da imaju samo praznu fasciklu, morali su da se služe lažima kako sam navodno kao predsednik opštine Zubin Potok odjednom podigao platu koju je davala Priština”, rekao je Ristić.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

Vučić ljut na Zoranu Mihajlović i sprema obračun: Naprednjaci misle da bivša ministarka osniva stranku

Urednik

ŠOKANTNO: Pogledajte na šta ministarka troši tri miliona evra, VUČIĆ BESAN JOJ OVO PORUČIO

Urednik

OVO JE DUŠICA IZ SNS-a: Plata 100.000 ne zna da čita, a ni padeže (VIDEO)

Urednik