-0.2 C
Belgrade
29. Marta 2023.
Politika

OVO JE DUŠICA IZ SNS-a: Plata 100.000 ne zna da čita, a ni padeže (VIDEO)

Narodna Skupština u zemlji Srbiji deluje kao da je izašla iz neke priče Branislava Nušića ili da su prenosi parlamenta, ustvari „Farma“ i „Parovi“ uživo,Kao i većina ljudi u ovoj zemlji koji prate sednice parlamenta, i mi se nerviramo i smejemo od muke.

Ponekad, ali samo ponekad, možemo da se smejemo i bez muke, jer neko ko je sa druge strane ekrana potpuno neverovatan.

Takva je i Dušica Stojković, mlada napredna snaga iz beogradske opštine Rakovica.E sad, poznato je da u galerili SNS-ovih poslanika ima baš svakakvih likova. Onih koji služe samo pljuju i blate politčke neistomišljenike, oni koji služe samo da hvale Aleksandra Vučića, a ima i onih koji su potpuno izgubljeni slučajevi.

U ovu treću grupu spada i Dušica.Iz videa iznad ste imali prilike da se uverite da Dušica ima problema i sa čitanjem sa papira. To nekako provejava u njenom nastupu..

Zaključak se sam nameće: dok god imamo ovakve narodne poslanike – Srbija će biti tu gde jeste. Dok god Marko Atalagić bude vređao svakog kog stigne a u tome mu „tercirao“ Marijan Rističević.

I dok god budemo imali ovakve kao Dušica, koji su makar mogli jednom da pročitaju pre sednice govor koji im je neko drugi napisao!

Izvor: Infoklix.com

Pročitajte

DAČIĆ UDARA NA VUČIĆA: Vučić ga prevario, OVOM FUNKCIJOM GA ŠALJE U PENZIJU

Urednik

VUČIĆ GA HTEO ZA PREMIJERA: Nisu stranci dozvolili zbog skandala, SADA VODI OVE TAJNE POSLOVE I UNIŠTAVA SRBIJU

Urednik

VUČIĆ SPREMA NAJVEĆU IZDAJU SRBIJE DANAS: Evo šta je spremio, VELIKA IZDAJA

Urednik