5.8 C
Belgrade
26. Marta 2023.
Politika

OVO JE NAJJAČA OPOZICIONA LISTA: Nestorović ih podržao, ONI ĆE POBEDITI VUČIĆA U DRUGOM KRUGU

Potpisan Sporazum o saradnji Srpskog pokreta Dveri, prim. prof. dr Aleka Račića, prof. dr Branimira Nestorovića i prof. dr Valentine Arsić Arsenijević

Danas je u Beogradu potpisan Sporazum o saradnji Srpskog pokreta Dveri, prim. prof. dr Aleka Račića, prof. dr Branimira Nestorovića i prof. dr Valentine Arsić Arsenijević, a tim povodom je održana i konferencija za medije. Na konferenciji su govorili Boško Obradović – kandidat za predsednika Srbije, prof. dr Branimir Nestorović, prim. prof. dr Alek Račić, prof. dr Valentina Arsić Arsenijević i dr Borislav Antonijević – nestranački kandidat za gradonačelnika Beograda Patriotskog bloka DVERI-POKS.

U nastavku prenosimo ceo tekst Sporazuma:

Polazeći od ideje prof. dr Branimira Nestorovića i prim. prof. dr Aleka Račića, da za nastupajuće izbore 3. aprila treba da dođe do formiranja čiste i jasne patriotske političke opcije,
Stavljajući na prvo mesto brigu o zdravlju nacije i posebno naše dece,
Stupamo u saradnju na svim nivoima izbora koji će se održati 3. aprila 2022. godine.

Srpski pokret Dveri kao buduća parlamentarna stranka obavezuju se da će u Narodnoj skupštini pokrenuti javne rasprave na teme definisanih zajedničkih interesa, i da će se predsednički kandidat Boško Obradović založiti da se u resorima prosvete i zdravstva prihvate ideje, pomoć i angažman potpisnika ovog Sporazuma, koji je zasnovan na njihovom višegodišnjem ekspertskom iskustvu i moralnim načelima, što su građani Srbije već prepoznali i podržali.

Prim. prof. dr Alek Račić, prof. dr Branimir Nestorović i prof. dr Valentina Arsić Arsenijević podržaće izbornu koaliciju Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije pod rednim brojem 11 na republičkim parlamentarnim izborima i Boška Obradovića kao zajedničkog kandidata za predsednika Srbije, a na izborima za skupštinu grada Beograda dr Borislava Antonijevića, člana udruženja građana „Lekari i roditelji za nauku i etiku” kao nestranačkog kandidata Patriotskog bloka za gradonačelnika Beograda takođe pod rednim brojem 11.

Izražavamo dobru veru i nadu da će ovo biti samo početak dugoročne zajedničke saradnje na opšte dobro našeg naroda i države.

Izvor: Dveri

Pročitajte

Nebojša Stefanović obilazi odbore SNS koji su tražili njegovu smenu: Evo kakav udar sprema

Urednik

DELIJE POSLALE PORUKU VLASTIMA: Ovo niko nije očekivao, EVO ŠTA SU IM PORUČILI

Urednik

ODLUČENO: Srbija ponovo ide na izbore, EVO KADA ĆE BITI ODRŽANI

Urednik