3.3 C
Belgrade
28. Marta 2023.
Politika

OVO NIJE OČEKIVALA: Otkriveno kako je lagala Ana Brnabić, SADA U VELIKOM PROBLEMU

Stravičan obračun policije i protivnika prajda, korišćenje štangli, baklji, pa čak i lopata, 10 povređenih policajaca, od kojih jedan teško, kome se lekari bore za život, više od 60 uhapšenih, za Anu Brnabić nisu veći incidenti. Jer, upravo to je, mrtva-‘ladna rekla na vanrednoj konferenciji za medije. Međutim, video snimci je demantuju…

Video pogledajte OVDE.

Bombastično su režimski mediji najavili obraćanje Ane Brnabić, naivni su pomislili da će nešto epohalno da kaže, međutim, kao i obično, usledile su fraze, ali i minimiziranje obračuna na beogradskim ulicama.

Iako su svi mogli da vide koliko su zapravo ozbiljni bili sukobi između policije i protivnika Prajda, Ana Brnabić je rekla sledeće:

– Želim da izrazim zahvalnost svim građanima Srbije, odnosno velikoj većini, jer su pokazali toleranciju, razumevanje i na prvom mestu brigu prema državi. Razumeli su sve ono o čemu smo pričali prethodne dve nedelje dok smo pozivali na stabilnost, jedinstvo i da ne nasedamo na provokacije – navela je Brnabić i dodala:

– Imali smo dan koji je protekao bez većih incidenata i u miru i ja sam na tome ponosna. Posebnu zahvalnost dugujemo pripadnicama MUP i BIA, jer su oni ti koji su danas obezbedili da Beograd bude bezbedan, siguran grad i da suzbiju incidente. Nije bilo veliki broj incidenata, niti je veliki broj ljudi učestvovao u njima.

I kada to Ana Brnabić kaže, nekako na prvu loptu zvuči umirujuće, ali… Svi oni koji su pratili dešavanja tokom subote, ali i pogledali video snimke, mogli su da vide da je došlo do ozbiljnih incidenata.

Sve je počelo još oko podneva, koškanjima između dve strane, da bi sve dostiglo mnogo ozbiljniju notu, jer je nešto posle 16 časova došlo do obračuna policije i protivnika Evroprajda na Slaviji, gde su pripadnici organa reda sprečili proboj ka Tašmajdanu.

A nešto kasnije, došlo je do mnogo većih nemira. Naime, kod Autokomande došlo je do žestokog sukoba policije i huligana, koji su koristili baklje, topovske udare, štangle, te su naveli policajce na povlačenje.

Interventna jedinica se potom vratila, džipom je krenula na huligane, a u ovim sukobima je jedan pripadnik Interventne teško povređen.

Očigledno je nazovi premijerka posegla za onom naprednjačkom mantrom da treba “verovati njoj, a ne sopstvenim očima”…

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

ŠAPIĆ NAPRAVIO SKANDAL TEŽAK MILIONE EVRA: Sukobio se s Vučićem, A ONDA JE NASTAO HAOS

Urednik

POGLEDAJTE LJUBAV ŽELJKE MITROVIĆA I ĐILASA: Kakva promena u odnosu, GRAĐANI BESNI KADA SU OVO VIDELI

Urednik

OPOZICIONAR UNIŠTIO NAPREDNJAKE U SKUPŠTINI: Ovaj govor će dugo pamtiti, POGODIO IH GDE NAJVIŠE BOLI

Urednik