20.4 C
Belgrade
31. Marta 2023.
Politika

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: RTS udario na Vučića, OLIVERA JOVIĆEVIĆ MU ZADALA JAK UDARAC

Voditeljka Olivera Jovićević napušta RTS posle 18 godina rada u toj medijskoj kući.

Olivera Jovićević, voditeljka političkog tok-šoua “Upitnik”, i jedno od najprepoznatljivijih lica RTS-a, pre izvesnog vremena dala je otkaz na pomenutoj televiziji.

 Ona je na Instagramu objavila da napušta Javni servis i da će se posvetiti produkciji i marketingu.

– Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene.

Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti.

Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.

Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.

Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao “krvnu sliku Srbije”.

Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama – napisala je Olivera Jovićević.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

VULIN PONOVO NAPAO STRANCE: Sve više ih provocira, EVO ŠTA JE SADA URADIO – VUČIĆ GA PLAKAJUĆI MOLIO DA PRESTANE

Urednik

IDE SMENA ŠAPIĆA: Ovo mu ne mogu oprostiti, EVO ŠTA JE URADIO

Urednik

VUČIĆEVI MEDIJI UDARILI NA ŠAPIĆA: Da li Vučić upravo gubi Beograd?

Urednik