5.4 C
Belgrade
29. Marta 2023.
Srbija

OVO SE ČEKALO: Milena Popović napokon progovorila, EVO ŠTA JE OTKRILA – OVO JE GLAVNA TEMA

O vezi Milene Popović i Igora Jurića u poslednje vreme puno se govorilo.

Veza nevenčane supruge pokojnog Olivera Ivanovića, Milene Popović i Igora Jurića privlači veliku pažnju javnosti.

Njihova romansa izazvala je burne reakcije ovog leta, a među njima je bilo i uvreda na Milenin račun.

“Lepota je jedan od razloga zbog kojih jesam na udaru, ali pre svega ne prašta se kada neko odluči da živi svoj život, po svojim pravilima. Kada zanemari uticaj svih onih koji ‘znaju’ kako bi trebalo da živimo. Posle tragedije koja je bila strašna, zbog sebe i svog deteta nastavila sam svoj život dalje, i nikoga nisam time uvredila niti povredila. Nisam dala povoda da budem meta tolikih napada. S vremenom sam postajala sve interesantnija jednom delu javnosti jer živim svoj život. Kad god uđete na internet tu su moje slike, citati, sve se komentariše… Mnogo je i podrške, ali i ružnih komentara, i sve to zajedno je veliki teret u mom i u životu mog deteta”, rekla je Milena u emisiji “Kec na jedanaest”.

Naglasila je da ona i nakon smrti supruga ostala svoja, a da je reč “udovica” zanimljiva mnogim ljudima:

“To sam i danas i to sam bila i pre nego sam upoznala svog supruga, ali to ‘udovica’ je delu javnosti interesantno, da tu reč uvek stavi uz moje ime. Radim kako osećam i uvek idem srcem – i kada se oblačim i kada se sa nekim družim. Nekad pogrešim, nekad ne, ali to je život i niko nije nepogrešiv. Licemeri me napadaju. Uvek će vam prvi zameriti oni koji sve najbolje znaju, a ništa od toga ne primenjuju u svom životu.”

Popovićeva se osvrnula na uvredljive kometare žena koje dobija.

“Nisam ogorčena, jer da jesam, da sam ogorčena i besna, bila bih ista kao te žene koje me vređaju. Lošim komentarom o meni neće promeniti ništa u svom životu. To su žene koje su nezadovoljne, koje nemaju ni snage ni hrabrosti da se odupru stvarnosti u kojoj žive. Stotine hiljada poruka tokom leta sam dobila. Osuđuju me zato što ponovo volim, što živim, osuđuju to kako se oblačim, što popijem čašu vina… Sada će pet punih godina od smrti mog muža. Kada sam postavila zajedničku sliku sa čovekom kojeg volim i sa kojim živim, vodila sam se najčistijom emocijom. Ne postoji vreme kada možete da opet volite, neki rok. To je najlepša stvar koja može da vam se desi. Bilo je mnogo više pozitivnih komentara ali uvek su ti negativni u fokusu. Da li je greh što ja nekoga ponovo volim”, rekla je Milena.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

Koluvija bio potpukovnik Vojnoobaveštajne agencije? Imao dokument za to

Urednik

NIKADA VEĆA BLOKADA SRBIJE: Radnici su ustali do kraja, EVO ŠTA SE DEŠAVA

Urednik

UDARNA VEST: Evo kako je Hrkalovićkoj jedva spašen život, TEŠKA SITUACIJA I JEDNA ŽENA KOJA JE SVE URADILA

Urednik