10.6 C
Belgrade
6. Decembra 2022.
Srbija

OŽENJENI POLITIČAR UHVAĆEN KOD UHAPŠENIH PROSTITUTKI: Evo o kome je reč, SKANDAL I NIŠTA OD NOVE FUNKCIJE

Nedavno uhapšeni podvodač Dušan Duško Banjac godinama se družio sa javnosti poznatim muškarcem iz sveta politike i biznisa, koji nije žalio novca za devojke iz sveta rijalitija, estrade i televizije, a Nova.rs ekskluzivno otkriva detalje o njemu.

Afera elitna prostitucija ne jenjava, pa svakodnevno isplivavaju novi detalji o poznatim devojkama i ženama kojima je zanimanje starlete, pevačice ili voditeljke bilo samo paravan, odskočna daska i reklama za bavljenje najstarijim zanatom. Međutim, o klijentima uhapšenog makroa Dušana Banjca se malo zna, pa nijedno ime još uvek nije procurilo u javnost.

Prema informacijama do kojih je došla Nova.rs, njegov najverniji klijent, ali i blizak prijatelj, godinama je bio čovek iz vrha aktuelnog režima, koji je bio i na visokim stranačkim, kao i državnim funkcijama dok je razvijao svoj milionski biznis. On je, prema pisanju medija, stekao ogromnu imovinu, a u poslednje vreme je mnogo manje prisutan u javnosti. Zaradio je desetine miliona evra, ponajviše zahvaljujući poslovima s državom, pa je rešio da više ne bode oči.

Ovaj političar i biznismen je srednjih godina i oženjen je, a sa bahanalijama je počeo kada se domogao funkcija i novca. Njegovom razuzdanom ponašanju u velikoj meri kumovalo je upravo druženje sa Banjcem. Kako kaže naš izvor, njih dvojica su se upoznali preko zajedničkih poznanika i godinama se skoro nisu odvajali. Zajedno su izlazili u beogradske restorane i klubove, gde su trošili stotine evra za veče, a kako se Banjac tada već uveliko bavio podvođenjem, ubrzo je počeo da ga spaja sa svojim devojkama.

Ovaj je to jedva dočekao, jer zbog neuglednog izgleda i nedostatka šarma, kao momak se nije “iživeo”. Novac i položaj su mu, međutim, omogućili da “leči” komplekse iz mladosti.

Za kratko vreme, Banjčev omiljeni drugar postao je i omiljeni klijent ovog makroa. Bio je sa bukvalno svim devojkama iz Banjčevog kataloga, a najviše je voleo one koje su eksponirane u medijima – mnoge su pravo iz rijalitija uskočile sa njim u krevet.

Ove “aktivnosti” imale su posledice na brak uživaoca usluga “elitnih” prostitutki, s obzirom na to da je njegova žena posumnjala, pa na kraju i saznala šta njen suprug zapravo radi dok je navodno zauzet poslom, te su njihovi odnosi zahladneli. Međutim, iako mu je pretila razvodom, plan nije sprovela u delo, jer nije htela da se odrekne nijednog dela basnoslovno vredne imovine.

Kada je Banjac, inače kum pevačice Katarine Kaje Ostojić, “pao” u policijskoj akciji u kojoj je uhapšeno još 28 osoba, između ostalih i bivša misica Slavica Tripunović Dajana i starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković, VIP klijent se iznenadio, ali razloga za strah nije imao, jer je znao da je njegov drugar makro veoma diskretan.

A, i klijent je previše bitan.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

VUČIĆEV UDAR NA BIA: Slede velike promene, NEĆETE VEROVATI KOGA POSTAVLJA NA ČELO OVE INSTITUCIJE

Urednik

SRBIJI PRETI PROBLEM SA STRUJOM: Ako se ovo desi sledi raspad sistema, ANDREJ NAPRAVIO HAOS OVIM POTEZOM

Urednik

Beograd stao: Gazela blokirana u potpunosti, POLICAJA BESNA I NEMOĆNA, EVO ŠTA SE DOGODILO

Urednik