5.8 C
Belgrade
26. Marta 2023.
Politika

PANIKA NA RTS: Objavili uživo Vučićev kriminal, SADA JE NASTAO PRAVI HAOS – EVO KO JE TO URADIO

Nemanja Šarović, lider Pokreta “Ljubav, vera, nada” pozvan je na RTS da kao kandidat za gradonačelnika iznese svoj plan za prestonicu. Međutim, po lošem običaju, RTS, nažalost, televizija na kojoj se ne može čuti druga strana, nije mu dozvolila da priča o aferama u Beogradu, već je morao da po “ustaljenoj (SNS) šemi” priča ono šta će se ušima Aleksandra Vučića svideti. Tako je htela voditeljka, ali…

Na sreću, sa dovoljno iskustva i znanja, Šarović je znao da im doskoči, pa je na Javnom servisu ipak upoznao one koji nemaju gde to da čuju bar deo afera u našem glavnom gradu.

– Ja sam rekao da ću se sam predstaviti, niste me ni zvali na žrebanje. Mislim da je osnovni red da tih miimalnih 10 minuta potrošim kako želim. Zgrožen sam činjenicom da RTS nije izvestila o fizičkom napadu na mene, iako sam vam dostavio video snimak jer krijete istinu od građana Srbije. Doneo sam sliku onih koji su me napali, to je Aja Jung, odbornik SNS, i njihovo zaštitno lice na prethodnim izborima. Ovo su ljudi koji su me napali s leđa… – započeo je Šarović, prekidan svaki deseti sekund.

– Ovo je razlog što sam napadnut, ovo je Aja Jung koja je zahvaljujući podršci SNS postala milioner. A ovo su batinaši koji su tukli narod na inauguraciji Aleksandra Vučića.

– Ovo je slika Paje Jovanoviča “Stražar”, koju je gradski sekretar za komunalne poslove kupio na aukciji u Beču i platio je 150.000 evra. U gradu u kojem gradski sekretari plaćaju slike na aukcijama 150.000 evra… Dakle, vi možete da manipulišete sa lažnom opozicijom koja ovde defiluje svaki dan a ne sa mnom.

A ovo je Goran Vesić koji je rekao da će slika biti vraćena Beograđanima.

– Ovo su predizborna obećanja SNS iz 2018. Ovo je industrijski park u Borči – slagali su. Zatim obećanje da će započeti izgradnju kanalizacione i vodovodne mreže u svim beogradskim opštinama i to su slagali. Ovo je metro za koji su karte delili pre 4 godine i to su slagali. Ovo je most na Adi Huji, koji su obećali da će napraviti.. Ovo je autobuska stanica… Sve su slagali.

– Gospođo, ponašajte se pristojno, nemojte da me prekidate, jer ja vas plaćam. To što danas nema Orlića i Martinovića, a vi ih menjate, treba da vas bude sramota.

– Slagali su da će napraviti Savski most, uređeni Studentski trg, ovo je Tiršova 2, još uvek su zemljani radovi. Ovo je tunel ispod Save koji takođe ne postoji. I oni kažu ovo je samo početak.

– Nisam u dilu ni sa kim, zato me zovu svakih 6 godina na RTS, koruptivni poslovi novog režima će biti pekidani. Građani, odlučujete 3. aprila da li će kompletni idioti iz vlasti… Kompletna gradska vlast je korumpirana i usmerena na usisavanje para iz budžeta. Beograd na vodi je kriminalan projekat protiv koga ću se boriti.

– Povećali su troškove metroa sa 2 na 6 milijarde evra, ja neću da učestvujem u vašoj farsi i da odgovaram na nameštena pitanja.

– Ljudi, ne glasajte za one koji vas lažu, da grade metro tamo gde niko ne živi, jer tako bi zaradili za svoje džepove i za svoje investitore – Arape.

– Pošto Vučić voli Marinkovu baru, mi ćemo mu podići spomenik tamo. Pošto kriju koji novac troše i koliko je koštalo podizanje spomenika Stefanu Nemanji, stavili su oznaku Država-tajna, svaki dinar koji se troši mora biti javni. Neće biti premešten u Marinkovu baru, ali će u Marinkovoj bari biti izgrađen spomenik Aleksandru Vučiću. On bdi nad narodom, a 3. aprila ga treba poslati u istoriju.

– Pošto Vučić obećava 100 evra, pre i posle izbora, ja sam odlučio da obećam 500, pola sad, a pola posle izbora. Da vidite građani Srbije šta vas čeka – zaključio je Šarović, pokazujući lažnu novčanicu od 500 evra koja je sa jedne strane prazna.

RTS, sramoto!

Izvor: Direktno.rs

 

Pročitajte

STEFANOVIĆ SE DVA SATA ISPOVEDAO: Otkrio brojne stvari, SNS JE NAKON OVOG POTEZA GOTOV

Urednik

ŠOK: Vučić imenovao dva nova savetnika, NEĆETE VEROVATI KOGA JE IZABRAO – OVO NIJE REALNO

Urednik

OTKRIVENO: Vučić uvodi sankcije Rusiji, EVO KADA ĆE TO URADITI

Urednik