17.1 C
Belgrade
30. Marta 2023.
Magazin

PERIŠ OBJAVIO STATUS ZA MATEJA: Ono što je otkrio kida dušu, SADA JE SVE JASNO

Nenad Periš, koji se vratio u Split nakon višemesečnog boravka u Beogradu, prvi put se oglasio na mrežama od nestanka njegovog sina Mateja.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 31. decembra. prošle godine u Beogradu. Bio je sa društvom u noćnom klubu Gotik, a zatim je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Periša su nadzorne kamere snimile narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu, a potraga za mladićem i dalje traje.

Nenad Periš je objavio pesmu Olivera Dragojevića “Trag u beskraju”, a posebno je izdvojio stihove “Sve bih dao da si tu”.

– Morao sam se vratiti kući. Tu mi je familija, ćerke, morao sam da se vratim da bih pokušao da nastavim s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovek. Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio tražiti moga Mateja.

Kako je istakao, u kontaktu je sa srpskom policijom, koju je pohvalio da je posao obavila više nego profesionalno.

– Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije, rekao je Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju po povratku u Split.

Izvor: Objektiv

 

Pročitajte

“NEMA DILEME DA SE UDAVIO” TELO ZAKAČENO ZA SPLAV NA UMCI JE MATEJ PERIŠ? Oglasio se FORENZIČAR!

Urednik

„KOKE U MISIJI“ na banjalučkim ulicama: UPLAŠENE I NAPUŠTENE životinje lutaju gradom u potrazi za IZGUBLJENIM DVORIŠTEM

Urednik

UPRAVO SE OGLASIO NENAD PERIŠ: Mateju je NAPISAO 1 PORUKU, evo ŠTA SE DESILO

Urednik