0.7 C
Belgrade
28. Januara 2023.
Društvo

PIKSI ŠOKIRAO IZJAVOM: Evo na koga je udario, OVO JE SVE IZNENADILO

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi sumirao je utiske nakon remija s Kamerunom 3:3.

“Nema dileme da je ovo najzanimljivi meč, sad kako je nama trenerima. Osećamo frustraciju nakon meča. Imati prednost od 3:1 na ovom nivou je zaista velika prednost i treba biti pametan da privedete kraju kako želite. Mislim da su nas neke greške skupo koštale. Apsolutno nepotrebno izlaženje zadnje linije. To je zabranjeno u fudbalu na visokom nivou”, rekao je Stojković.

On je dodao da je utakmica bila izuzetno zahtjevna.

“Mislim da smo bolji od Kameruna, ali rezultat kaže 3:3”, rekao je Stojković.

“Uspeli smo da stvorimo kolosalne šanse, ne znam kako je ono moglo da se promaši. Ono što je ekipa smo koja može da napravi šanse.”

Otkrio je da se “orlovi” ponovo muče s povredama, te da su dva nova imena na toj listi.

“Imali smo prinudne izmene ponovo danas. Pavlović i Veljković, dva centralna beka. Nije alibi, ali mi je krivo što moram da ih menjam zbog povreda”, rekao je Piksi.

On je rekao da se “orlovi” ponovo muče s povredama, te da su dva nova imena na toj listi.

“Imali smo prinudne izmene ponovo danas. Pavlović i Veljković, dva centralna beka. Nije alibi, ali mi je krivo što moram da ih menjam zbog povreda”, ističe Piksi.

Srbija sada zavisi od rezultata meča Švajcarske i Brazila kasnije danas od 17 časova, a ukoliko “Selesao” slavi odluka pada u petak od 20 časova u međusobnom duelu Srbije i Švajcarske. Postoji i opcija da Kamerun prođe, ukoliko slave protiv Brazila.

“Moramo da navijamo za Brazil. Gledaćemo tu utakmicu. Na ovom Svetskom prvenstvu nije lako pobediti. Moramo da se odmorimo i čekamo kraj te utakmice da vidimo na čemu smo. Sad moramo da vidimo kakvo je stanje sa igračima, da znamo na koga možemo da računamo. Ponovo kažem, šteta. Mogli smo da tri boda koja bi nam značila”, zaključio je Piksi.

Izvor: Banjaluka.net

Pročitajte

ŠOK: Šta se ovo desilo sa Piksijem?

Urednik

UDARNA VEST: Belivuku nije dobro, EVO ŠTA SE DESILO

Urednik

HRKALOVIĆKA POSLALA IZ SUDNICE PORUKU KOJA JE UZDRMALA SRBIJU: Ovo niko nije očekivao, SADA JE SVE OTKRILA

Urednik