„U taboru naprednjaka u Čačku je zavladao toliki strah i panika od poraza na izborima da su krenuli u agresivnu kampanju od vrata do vrata u sred bela dana gde ljude najstrašnije pritiskaju da daju siguran glas za njih“, kaže za Nova.rs administrator Fejsbuk stranice Dnevna doza prosečnog Čačanina, Pavle Jelesijević, koji nam je ustupio i ovaj snimak.

Prema njegovim rečima, oni evidentiraju ko ne želi da glasa za SNS verovatno s ciljem da bi se sa istima obračunali u slučaju da ostanu na vlasti.

“Ali još strašnija je činjenica da su im aktivisti koji zvone ljudima na vrata svi 70+ godina. Postavlja se pitanje gde su mlađi simpatizeri stranke, jer se SNS u Čačku na sva usta hvali cifrom od sedam ili osam hiljada članova. Najstariji sugrađani su primorani da rade prljave poslove za stranku, jer se mladi očigledno boje odmazde građana. U strahu su i da se javno vidi da su članovi naprednjaka, jer ta stranka predstavlja sinonim svega negativnog u našem gradu i rejting im je rekordno nizak, tuga, čemer i jad”, zaključio je naš sagovornik.

Izvor: nova.rs