1.8 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Srbija

POLICIJSKI INSPEKTOR OTKRIVA: Otkrili smo tajni dogovor Šarića i Vučića, EVO KAKAV JE PLAN ZA PLJAČKU SRBIJE

Gost Slavija info bio je Milan Dumanović iz NSSP. U emisiji Intervju Dumanović je objasnio delovanje Darka Šarića iz zatvora ali i kako je do toga došlo propustom čitave grupe ljudi. Osim ovoga objasnio je i njegove veze sa Veljkom Belivukom ali i likvidacijama u Grčkoj gde su likvidirani pripadnici Barskog kartela ogranka Škaljarskog klana.

Osim ovoga bilo je dosta reči o zaplenama više desetina tona kokaina van granica Srbije gde je presudnu ulogu u sprečavanju krijumčarenja narkotika imala DEA. Najveći deo emisije bio je posvećen pranju para kroz Beograd na vodi ali i druga gradilištita gde su cene nerealno visoke.

Osim ovoga otkrio je i mračnu tajnu kako će Beograd postati amsterdam za siromašne ali i zašto se javno promoviše prostitucija u programima većene tv stanica. Osvrnuo se i na navode Velje Nevolje da će ponuditi audio i video dokaze ubistva Cvijana ali i mnogih drugih stvari poput suđenja Dijani Hrkalović koja je sklopila dil sa SNS kartelom. Emisiju vodio Ljubomir Stefanović. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

Izvor: Slavija-info.com

Pročitajte

Vučić još nije pao s vlasti, ostavinska rasprava u SNS nije ni počela, a naslednici se svađaju, tuku i ubijaju

Urednik

BLOKIRAN SAOBRAĆAJ U BEOGRADU: Veliki skup protiv izdajnika, MEDIJI POKUŠAVAJU SAKRITI (VIDEO)

Urednik

POČELO JE: Uhapšen Vučićev bliski saradnik

Urednik