5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Društvo

PORUKA PERIŠA POSLE KOJE BI I KAMEN ZAPLAKAO: Ove reči morate pročitati, KAKVA TUGA

Mateju Perišu, čije je telo pronađeno nakon 139 dana potrage, u petak će biti održano opelo ispred crkve Sveti Ante u Beogradu.

– Sutra će u 17 časova biti opelo i poslednji oproštaj od Mateja ispred crkve Sveti Ante – kaže Nenad Periš.

Nenad je izjavio i da želi da sina isprati u miru i najužem krugu porodice.

Periš je jutros izjavio da je “Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio, on i ja ćemo se opet sresti”.

– Nažalost, izgleda da je došao kraj istrage, bez obzira koliko teško bilo… Verujem da ovo nije kraj i da ćemo se on i ja sresti u budućnosti… Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio – rekao je u intervjuu Nenad Periš, otac Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a za čije telo se sumnja da je nađeno juče na obali Dunava na Adi Huji, a celu njegovu priču možete pogledati u gore priloženom videu – izjavio je on.

Telo muškarca za koga se pretpostavlja da je Matej Periš uočio je juče kapetan broda Milovan Zelenović.

– Šetali smo po palubi i videli kako voda nosi telo, da se zaustavlja malo dalje. Vetar ga je doneo, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Telo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je proverio na internetu i video da je isto obučen kao Matej Periš. Imao je jednu belu patiku i crnu majicu. Muškarac kad se udavi on je okrenut telom na dole – rekao je Zelenović i dodao: “Mladić na sebi ima farmerke, jednu patiku na kojoj je slovo V koje imaju patike Mateja Periša. Kada sam našao telo, delovalo je kao da je dugo stajalo u vodi. Druga patika je nađena na Savi nakon njegovog nestanka. Vodostaj je bio veliki, pošto je vetar duvao, pa je ovde naneo telo. Ja sam zvao policiju u 9 i 10. Dao sam izjavu u policiji – ispričao je kapetan Zelenović.

Izvor: Telegraf.rs

Pročitajte

Šta krije Matejev telefon: Pozivi i poruke mogu da rasvetle dešavanja u Gotiku

Urednik

POLICIJA NEMOĆNA: Beograd blokiran, NE MOŽE SE UĆI NITI IZAĆI IZ GRADA- MEDIJI POKUŠAVAJU SAKRITI

Urednik

ŠOK: Stigli rezultati obdukcije Zukorlića – EVO OD ČEGA JE UMRO

Urednik