4.6 C
Belgrade
29. Novembra 2022.
Društvo

POZNATA OSOBA: Ko bi ovo očekivao od njega, EVO KO JE UHAPŠEN ZBOG POVEZANOSTI SA ŠARIĆEM

U Beogradu je danas uhapšen i Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde.

Hapšenje Uroša Mišića povezano je sa hapšenjem Darka Šarića, potvrđeno je za portal Nova.rs.

U toku su velike policijske akcije na teritoriji Beograda.

Podsetimo, navijač Uroš Mišić iza sebe ima poduži krivični dosije. On je u više navrata hapšen, a iza sebe ima i jednu osuđujuću presudu. Mišić je najpre osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva žandarma Nebojše Trajkovića 2. decembra 2007. godine, tokom utakmice Crvena Zvezda – Hajduk, kada mu je zapaljenu baklju stavio u usta. Njemu je nakon ponovljenog suđenja kazna umanjena na pet i po godina, međutim nakon Zakona o amnestiji, kazna mu je dodatno smanjena za još trećinu, te se Mišić na slobodi ponovo našao 2012. godine.

Prema nezvaničnim informacija, Mišić je nedavno promenio svoje prezime i sada je Radovanović. Inače, njegovo ime spominjalo se i tokom suđenja za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića 2013. godine u Beogradu i Budvi, kada ga je jedan od okrivljenih, Miloš Vojnović, spomenuo tokom postupka. Vojnović, koji je priznao ubistvo Vidakovića i sklopio sporazum sa tužilaštvom, ispričao je da je upravo sa Mišićem tog 2. jula 2013. u Budvi tražio žrtvu.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

Srpski domaćin: Narode, nećete imati brašna, ulja, šećera, ni meso ni mleko (VIDEO)

Urednik

NAĐENO TELO MATEJA PERIŠA? Evo šta se desilo

Urednik

NIN otkriva kako je Mali Senta savladao pripadnika BIA: Inspektora koji je uhapsio Koluviju pratili sumnjivi ljudi sa automobilima

Urednik