17 C
Belgrade
24. Marta 2023.
Srbija

Predsednikova ćerka izvređala Informer i njegovog vlasnika, EVO ŠTA JE SVE REKLA

Igor Dodik, sin srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, demantovao je vijest “Informera” u kojoj su ga optužili da stoji iza napada na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića posredstvom portala “Banjaluka.net”.

“Niti stojim iza vlasništva niti iza uređivačke politike ovog portala, a pogotovo ne iza pomenutog teksta (koji je objavio portal ‘Banjaluka.net’. ‘Informeru’ želim profesionalniji pristup u budućnosti”, napisao je Igor Dodik na Twitteru nalogu nakon pisanja “Informera” da je Milorad Dodik “preko portala svog sina napao predsjednika Srbije”.

I Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodik, demantovala je medijske tvrdnje da iza napada na Vučića stoji Igor Dodik, naglasivši da predsjednika Srbije niko ne napada i da “Banjaluka.net” nije vlasništvo njenog brata.

Oni su kategorično odbacili sve insinuacije i medijske spekulacije da su na bilo koji način i pokušali da napadnu predsjednika Srbije.

“S obzirom na to da nas pojedini mediji dovode u vezu sa navodnim napadima na predsjednika Srbije i vlasništvom sa nekim portalima, sa gnušanjem odbacujemo takve spekulacije. Nijedno od nas nema nikakve veze sa tim. Naša želja je da odnosi Republike Srpske i Republike Srbije budu još bolji i da se iz dana u dan sve više razvijaju na zadovoljstvo naroda sa obje strane Drine”, rekli su Igor i Gorica Dodik.

Očigledno je da pojedini mediji u Srbiji i Televizija BN pokušavaju na sve moguće načine da uruše dobre odnose predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika koji su godinama građeni na dobrobit naroda Srpske i Srbije, a sada su u tu prljavu kampanju, širenjem lažnih vijesti, “uvukli” i djecu Milorada Dodika.

Nakon demantija Igora i Gorice Dodik objavljenog na društevnim mrežama, pojedini mediji u Srbiji i Televizija BN ponovo su iznijeli niz neosnovanih i gnusnih optužbi na račun kćerke Milorada Dodika, navodeći da ona napadajući “Informer” zapravo “napada Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića”.

Izvor: Banjaluckeprice.com

Pročitajte

STEFANOVIĆ POSTROJIO CELI SNS: Održao im lekciju koju će pamtiti, POGLEDAJTE OD KOGA IMA ZAŠTITU I S KIM SE SASTAO

Urednik

EPS NAPRAVIO HAOS: Evo šta su uradili, OVO SE MORA SPREČITI A ZATIM NEKO MORA ODGOVARATI

Urednik

BLOKIRAN AUTOPUT: Demonstranti napravili haos, POLICIJA NIJE USPELA OVAKO DA IH SPREČI

Urednik