20.4 C
Belgrade
31. Marta 2023.
Politika

Pripiti Vučić šikanirao savetnicu i otimao joj čašu (VIDEO)

U Beogradu je održan sajam “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, a domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino.

Video pogledajte OVDE.

Naime, gledaoci su na pojedinim televizijama mogli da gledaju duže od sat vremena Vučićevo degustiranje vina, a predsednik se i sam pohvalio kako može „mnogo da popije“.

„Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu“, hvalio se predsednik Srbije u televizijskom prenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i priritom predsedniku Vučiću, savetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija.

“Samo ja da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” i uzeo natrag čašu vina od čoveka sa štanda.

“Ona se boji da sam pio previše, to je u redu”, rekao je predsednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da “nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka”.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala da predsednika uhvati za ruku, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vreme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.

Na ovom vinskom sajmu su u prenosu uživo ljudi mogli da vide i srpskog tenisera Novaka Đokovića i predsednikovog sina Danila Vučića.

“Sine oćeš ti da probaš umesto tate? Tata će posle tebe, sin pije zajedno sa mnom”, rekao je Vučić sinu Danilu.

Predsednik se onda u nekom trenutku pohvalio i kako njegov sin ume da “služi vino, te da radi u jednoj vinoteci”.

“Trebalo je ovde i moj sin da vam pomaže, ali izgleda da se ulenjio danas, što ne pomažeš”, pitao je Vučić Danila, a onda nastavio:

“Ponudi gosta, posluži vino, dajte čaše, posluži vino… On radi u toj vinoteci, to je jedna dobra vinoteka, moj sin ume i da služi i sve… Vidiš kako zna dokle da sipa.”

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

ŠOK: Srbija ide ponovo na parlamentarne izbore, EVO ZAŠTO SNS I VUČIĆ OVO SADA RADE

Urednik

VUČIĆ GA POSTAVLJA ZA PREMIJERA: Pogledajte njegove tajne, OVO JE STRAŠNO – MNOGI ĆE SE ZGROZITI

Urednik

Opšti rat u vrhu SNS, Vučić spreman sve da ih žrtvuje! Evo ko hoće da beži

Urednik