4.3 C
Belgrade
2. Decembra 2022.
Politika

PRVI PUT JAVNO: Vučić udario na Putina i uvredio ga ovom rečenicom, OVO JE NJEGOV KRAJ

Aleksandar Vučić je danas razgovarao sa svojim nadređenim kabalistom Emanuelom Makronom i svojim pobratimom Erdoganom. Ustaša iz Čipuljića, naravno, nije uputio protestnu notu Erdoganu kako je najavljivao jer otvoreno lobira za članstvo tzv Kosova u NATO, ali je zato od Makrona, po svemu sudeći, dobio nove instrukcije za napad na Rusiju.

U večerašnjem, najnovijem retardiranom ispiranju mozga od strane diktatora i izdajnika, mogle su da se čuju nove uvrede na račun Rusije, konkretno na račun predsednika Vladimira Putina.

dobro da razmisli o svemu!?!

– Plašim se da je ovo tek početak. Nadam se kad prođe vreme da će biti povoljnijih vesti. Nadam se da će rusko rukovodstvo i Putin razmisliti o svemu – rekao Vučić, optuživši na taj način zvaničnu Moskvu za sve što se dešava u Ukrajini.

Naravno, ustaši iz Čipuljića ne smetaju višegodišnji pokolji u ustaškom maniru ruskog naroda na istoku Ukrajine.

Pre samo nekoliko dana Vučić je izjavio da će se truditi da „nenacionalizuje rusku imovinu u Srbiji“!?! Dakle, ne da je zamrzne, kako to prete u EU, već je upotrebio reč „nacionalizuje“, dakle trajno da je oduzme!

Ova pretnja će biti posebno interesantna ako na svetlost dana isplivaju račun Jorgovanke Tabaković u ruskoj banci, težak više stotina miliona dolara.

U intervjuu TV „Kurir“ Vučić je sramno pokušavao da osudu Rusije u UN predstavi kao nešto što je dobro za Srbiju, iako je reč o neviđenoj izdaji srpskih nacionalnih interesa.

Ucenjen svedočenjem Belivuka, kompromitujućim snimcima Danila Vučića sa Belivukovim klanom i Crnom listom SAD na kojoj se već nalazi Andrej Vučić, kvisling iz Bugojna je spreman na sve kako bi se spasio robije.

Okupirana Srbija pod vlašću izdajnika, diktatora i šefa SNS mafije Aleksandra Vučića je zrela za DENACIFIKACIJU!

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

ĐILAS I VUČIĆ URADILI OVO: Sada zajedno rade ovo, EVO ŠTA SU FORMIRALI I KO JE GLAVNI

Urednik

VUČIĆ POKAZAO DRUGO LICE: Uznemiren i uplašen da ga je bilo tužno gledati, EVO ŠTA SE DESILO

Urednik

ŠOK: Porodica srpskog političara saopštila – SUMNJAMO DA JE UBIJEN

Urednik