0.7 C
Belgrade
28. Januara 2023.
Politika

PUKOVNIK OTKAZAO POSLUŠNOST VUČIĆU: Otkrio Vučićev KRIMINAL SA ARAPIMA, EVO KAKO UNIŠTAVA SRBIJU

Međunarodne kombinacije…

Piše: Pukovnik Milan Jovanović

Na tom sasatanku su se usaglasili da Bahreinsko ministarstvo finansija otvori poseban devizni račun u Nacionalnoj banci Kraljevine Bahrein i primi uplatu od 3.000.000.000 evra (tri milijarde evra), od organizovane kriminalne grupacije sledećih lica : Siniše Malog, Zlatibora Lončara, Zvonka Veselinovića, Nebojše Stefanovi}a, Aleksandra Vulina, Gorana Vesića, Ane Brnabić i glavnog vo|e ove navedene organizovane kriminalne banditske grupacije Aleksandra Vučića.

Za uzvrat šeik Naser bin Hamad Al Kalifa tražio je da mu Republika Srbija isporuči trista vojno borbenih vozila,, Lazar 3,“ pedeset pokretnih haubica“ Nora“ i trista hiljada minobacačkih mina. I sve to u tajnoj proizvodnji namenske industrije, u dogovoru sa korumpiranim direktorima koji su primili mito i koji su saučesnici u krivičnom delu navedene kriminalne grupacije. Tajno odeljenje Ministarstva policije Pepublike Srbije dostaviće materijale dokaze ministarstvu pravde republike Srbije o navedenom krivičnom delu kada se steknu pravni uslovi za to, navodi Jovanović)

Vučić posle sastanka sa šeikom Naserom: Srbija brine i o interesima prijatelja

Srbija će voditi računa ne isključivo o svojim interesima, već i o interesima svojih prijatelja, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom el Kalifom, izaslanikom kralja Bahreina. Vrednosti partnerstva koje raste, nadamo se, biće učvršćeno diplomatskim, ekonomskim i strateškim vezama između dve zemlje, poručio je šeik.

Predsednik Vučić preneo je da je u razgovoru sa šeikom Naserom bin Hamadom bin Isom el Kalifom, izaslanikom kralja Bahreina za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost, dogovoreno rad na potpisivanju sveobuhvatnog međudržavnog sporazuma sa ciljem razvoja saradnje u svim oblastima.

Vučić je, nakon sastanka sa izaslanikom kralja Bahreina, izrazio zahvalnost što je za kratko vreme posle njegove posete toj zemlji, doneta odluka da se delegacija Bahreina poseti našu zemlju.

Vučić je, na zajedničkoj konferenciji za štampu, kazao da su Srbija i Bahrein, po načinu vođenja suverene i nezavisne politike, stvorile poverenje već posle prvog sastanka u Manami.

„Sem uspostavljanja poverenja i bliske saradnje, da biste mogli da radite na daljem razvoju odnosa morate da donesete određene akte. Dogovorili smo da idemo na akte izbegavanja dvostrukog oporezivanja, i obostrane promocije investicija. To težimo da potpišemo uskoro prilikom skorije posete kralja Hamada, a možda i pre toga, kroz sveobuhvatni međudržavni sporazum Srbije i Bahreina, i time pokažemo da smo opredeljeni saradnji u svim oblastima“, objasnio je predsednik.

Vučić je kazao da je u razgovorima otkriveno mnogo polja u kojima je moguća saradnja. Ukazao je da će sutra biti održan biznis forum, i da će biti nastavljeni razgovori.

Izrazio je žaljenje što je izaslanik kralja Bahreina samo dva dana u Beogradu, ali je kazao da će se ta dva dana iskoristiti da se predstavi Srbija na najbolji način i uzvrati gostoprimstvo, koje će, kako kaže, teško dostići vrstu gostoljublja na koje je naišao u Bahreinu, a koje se teško doživi u savremenom svetu. Rekao je da će se razgovarati o konkretnim projektima i podršci koje dve zemlje mogu jedna drugoj da pruže u međunarodnim organizacijama i institucijama.

Bahrein je mala država, puna nafte, peska i dolara.

Samo je ova država još spremna da svom sabratu Aleklsandru Vučiću opere pare. Vučić je pre dve godine u Abu Dabiu primio islam.

Treba napomenuti da je načlenik General-štaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović je svoju bogatu vojničku karijeru započeo 1986. godine kao vojnik na služenju obaveznog vojnog roka u školi rezervnih oficira oklopno-mehanizovanih jedinica Jugoslovenske narodne armije.

U službi je napredovao od najnižeg vojničkog čina do generala Vojske Srbije. Obavljao je dužnosti od komandira voda do komandanta vida Vojske Srbije, težišno na komandnim i operativnim formacijskim mestima u komandama i jedinicama.

Završio je Vojnu akademiju, smer oklopno-mehanizovane jedinice, zatim Komandno-štabnu školu i školu nacionalne odbrane u Beogradu. Od značajnijih internacionalnih kurseva završio je izvršni program u Evropskom koledzu za bezbednosne studije u trajanju od četiri meseca

Od 2013. do 2017. bio je šef Vojnog predstavništva u Misiji Republike Srbije pri NATO-u. Pre postavljenja na dužnost načelnika General štaba Vojske Srbije, od 2017. do 2018. godine, obavljao je dužnost pomoćnika ministra odbrane za politiku odbrane.

General Milan Mojsilović je oženjen Slavicom. Imaju sina, snaju i unuke Sofiu i Anastasiju. Svoje slobodno vreme koristi za alpsko skijanje, pecanje i pozorište.

Na ove mesta postavio ga je Zvonko Veselinović, sa kojim je u bliskim rođačkim vezama. On ima zadatak da obezbedi proizvodnju i isporuku oruža i vojne opreme za Bahrein.

Njegova je zasluga što je Milan Radojičić oslobođen za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića. General Mojsilović je opasan kriminalac. mada uvek uspeva da sakrije svoju zločinačku ulogu.

Da li će prebacivanje novca u Bahrein i isporuka oružja biti tolerisana od američke Agencije za nacionalnu bezbednost i njenih službi?

Izvor: Slavija

Pročitajte

VUČIĆ DOBIO NAJJAČI UDARAC IZ EVROPE DO SAD: Izgubio njihovu podršku, SADA GA RUŠE NA OVAJ NAČIN

Urednik

JADNO: Pogledajte kakva je kukavica Vučić, SADA JE POKAZAO KOLIKO JE PLAŠLJIV

Urednik

VEĆ OTKRIVENA PREVARA NA GLASANJU U DIJASPORI: Đurić nije glasao po propisima, OVO JE VELIKA PREVARA

Urednik