7.5 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

PUTINOV ČOVEK ZA SRBIJU UDARIO NA VUČIĆA: Pronašli mu zamenu, EVO ŠTA GA SADA ČEKA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je politička pozicija Srbije “nikad teža” kao i da je “dodatno komplikovana” izjavama ruskog predsednika Vladimira Putina.

Vučić je posle sastanka sa nemačkom ministarkom spoljnih poslova Analenom Berbok u Berlinu, rekao da je situacija u kojoj se Srbija nalazi s obzirom na krizu u Ukrajini, “gotovo nemoguća”.

“Mi smo trećeg dana napada na Ukrajinu saopštili naše strateške stavove. Srbija je već 71 dan na istoj poziciji. Nisam ni juče tokom razgovora sa kancelarom Šolcom skrivao našu poziciju”, kazao je Vučić u obraćanju novinarima.

Ponovio je da je Srbija na evropskom putu, da se neće “okretati nigde drugo” kao i da ostaje vojno neutralna.

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević prokomentarisao je kvislinške i sramotne izjave predsednika Srbije:

Izdajniče Aleksandre Vučiću, Putinov i ruski stav o Kosmetu je jasan: svako rešenje mora da bude u skladu s rezolucijom 1244 koja garantuje da je KiM neodvojivi deo Srbije. Istom onom koju ti nipodaštavaš i unižavaš.”, napisao je Đorđević na Tviteru.

Đorđević je prokomentarisao i Vučićevu izjavu nakon sastanka sa ministarkom spoljnih poslova Nemačke Analenom Berbok, da je pozicija Srbije teška i da se plaši svega što sledi.

Hahaha, alo,  pa ti si nas u tu situaciju doveo svojom izdajničkom politikom i potpisivanjem sramnog Briselskog i Vašingtonskog sporazuma. Odgovaraćeš.”, podsetio ga je i obećao mu vođa pokreta Oslobođenje.

Izvor: Politicki.rs

Pročitajte

BRUKA: Brnabićka udarila na seljake, POGLEDAJTE OVE SRAMNE REČI – OVO ĆE SADA IZAZVATI JOŠ VEĆI BUNT

Urednik

VUČIĆ PREVARIO RADNIKE I NAPRAVIO HAOS: Ovo je potvrda da je lagao, EVO ŠTA JE UNIŠTIO

Urednik

OVA OSOBA JE VEĆA ŠTETOČINA I OD VUČIĆA: Ona je najgora osoba na politčkoj sceni, ZBOG NJE HILJADE SRBA NEMAJU ŠTA JESTI

Urednik