1.8 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

RASKRINKANI: Evo kako ih je Vučić kupio za 7 miliona evra, EVO KAKO JE KUPOVINA URAĐENA

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, već je jednom svojim gostovanjem na televiziji K1 kod Jovane Joksimović, i pitanjem kako je kupljen Tanjug, gurnuo ruku u osinje gnezdo. Danas je ponovo postavio pitanje bračnom paru Željku i Jovani Joksimović o nečemu što ih najviše boli, a to su pare koje zarađuju na grbači ovog napaćenog naroda.

Đorđević je na Tviteru postavio fotografiju sa proslave televizije K1, na kojoj se nalaze aktuelna supruga predsednika Aleksandra Vučića, kao i njegova savetnica Suzana Vasiljević. U pozadini se vidi jedan od ponosnih vlasnika te televizije, harmonikaš Željko Joksimović.

Pa šta se ja zakopčavam na leđa?!“, prokomentarisao je Đorđević fotografiju razdraganog društva i prisustvo aktuelne supruge i aktuelne savetnice predsednika Vučića.

Potom je Đorđević pitao bračni par Joksimović:

“Kad smo već kod Joksimovića, bilo bi lepo da odgovore je li tačno da su 2019. godine s Telekomom potpisali ugovor na 5 godina po kom će u prvih 18 meseci rada svake od tri televizije koje naprave za iste dobijati po 130.000 evra mesečno, odnosno preko 7 miliona evra za 18 meseci.”

Izvor: Politicki.rs

Pročitajte

VUČIĆEV MINISTAR SE OBRUKAO KAO NIKO DO SADA: Nije znao stvar koja se uči u prvom osnovne, EVO KO JE NAMA MINISTAR

Urednik

OTVOREN SUKOB VUČIĆA I DAČIĆA: Priznao i Vučić, EVO ŠTA SE DEŠAVA- KOALICIJA SE RASPADA

Urednik

RASPAD KARTELA, OTKRIVENA IMENA: Stiže crna lista iz SAD, svi planovi i Vučića i opozicije padaju u vodu!

Urednik