3.6 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

RAT VUČIĆA I DODIKA: Nasato veliki sukob, STRANCI HOĆE JEDNOG – VUČIĆ ODMAH PRVI UDARIO

Nebojša Krstić, nekadašnji član drugodvojkaško šminkerske grupe Idoli, potom savetnik bivšeg samozaljubljenog predsednika Srbije Borisa Tadića, i danas, dežurni analitičar prorežimskih medija i ljubitelj upravnih odbora, važi za duboko grlo Aleksandra Vučića.

Naime, ono što Aleksandar Vučić namerava da uradi ili kaže, a što može izazvati negativnu reakciju javnosti, najpre u javnost iznese Nebojša Krstić, pa ako negativna reakcija izostane (jer rejting je bitan, rejting je sve), onda na scenu stupa Vučić da uradi ono što je naumio.

Tako je u tviter zajednici Krstić i dobio nadimak “Duboko grlo”, jer saopštava ono što leži duboko u duši Aleksandra Vučića, a ne, nedaj bože, zbog čuvene glumice iz još čuvenijeg porno filma, kako bi neki mogli da pomisle.

Danas se Duboko grlo ili Krlo, šta je kome milije, ostrvio na Milorada Dodika, neprikosnovenog vođu Srba u Republici Srpskoj, i time definitivno stavio do znanja da Vučić završio pripremu još jedne izdaje i da je došlo vreme za rušenje Republike Srpske i Dodika.

Republici Srpskoj potreban je ozbiljan i odgovoran lider, a ne ovaj cirkuzant Dodik koji uvek kad je Srbiji teško učini nešto što joj situaciju dodatno oteža.“, napisao je ovaj telal, za koga se u ovom trenutku ne može pronaći ni jedna reč a da ne bude uvreda, i tako pokušao da zavadi srpski narod u Srbiji i Srpskoj, kao i da Dodika, po ugledu da drugosrbijanske medije, satanizuje još više.

Uostalom to i govore komentari koji su usledili ispod njegovog ispaljivanja Vučićevog probnog balona, pa ih pročitajte, a Dodik je preživeo mnoge lešinare, pa će sigurno i ove koji se na njega ostrvljuju iz Beograda.

Izvor: Politicki.rs

Pročitajte

PUTIN DOBIO INFORMACIJE O VUČIĆEVOJ IZDAJI: Spremio mu rušenje i to na strašan način, EVO ŠTA SADA ČEKA SRBIJU

Urednik

VUČIĆ SRUŠIO DAČIĆA I UZEO MU MANDAT: Evo koga dovodi na njegovo mjesto, SUKOB SVE VEĆI SADA

Urednik

NOVINARKA VUČIĆA DOVELA DO LUDILA: Pogledajte kakvo mu je pitanje postavila, ON NAPRAVIO HAOS POSLE TOGA (VIDEO)

Urednik