3.2 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Srbija

RIO TINTO NASTAVIO SA RADOM: Narod besan spreman za ulicu, POGLEDAJTE KAKO DRŽAVA POMAŽE RIO TINTU

Gornje Nedeljice se umiriti ne mogu, a lokalno stanovništvo i dalje nema mira i strepi za sudbinu svoje dedovine. Udruženje „Ne damo Jadar“ objavilo je video koji prikazuje automobil beogradskih registarskih oznaka i inspektora, navodno zaduženog za rekultivaciju zemljišta.

Meštani opravdano strahuju da se aktivnosti Rio Tinta nastavljaju, tip pre što inspektor nije želeo da priča o razlozima njihove najnovije posete.

Video pogledajte OVDE.

Zlatko Kokanović iz Udruženja „Ne damo Jadar“ istakao je da ne veruje u dobre namere „inspektora“ sa snimka.

– Kažu da dolaze da rade rekultivaciju zemljišta, to je smejurija. Rekultivacija se ne radi na ovaj način. U krajnjem slučaju, ako je zaista došao zbog toga, zašto krije lice, zašto nam ne pokaže službene beleške, imamo pravo da znamo zašto su došli – rekao je Kokanović, izrazivši strepnju zbog ponovnog vršljanja i spletkarenja u rejonu Gornjih Nedeljica.

Besni meštani poručili su „inspektoru“ i ostalima koji su zainteresovani za eksploataciju bogatsva koje Gornje Nedeljice imaju, da nisu dobrodošli.

– Vadite cevi i idite da vas naše oči ne vide. Projekat je završen. A vi probajte da nastavite projekat dalje pa ćete videti šta će biti – poručila je besna meštanka.

Izvor: Luftika

Pročitajte

VLADIKA GRIGORIJE UZDRMAO SRBIJU OVOM IZJAVOM: Najava velike stvari, EVO ŠTA JE REKAO

Urednik

VUČIĆ U PROBLEMU: 25000 besnih radnika sprema pobunu protiv Vučića, SPREMA SE BLOKADA, ONI MOGU SRUŠITI VUČIĆA

Urednik

VELIKI PROTEST STUDENATA: Beograd je ovo dugo čekao, OVO JE NAJVEĆI VUČIĆEV STRAH (VIDEO)

Urednik