17.5 C
Belgrade
30. Marta 2023.
Politika

ŠAPIĆ NAPRAVIO SKANDAL: Vučić gubi Beograd zbog ovoga, POČINJE RASPAD SNS

“Aleksandar Šapić, prvi na listi SNS za beogradske izbore, je svoje džipove, BMW model x5 i Toyotu model Rav 2.0, davao na korišćenje Opštini Novi Beograd i na taj način preneo troškove za gorivo i za pranje vozila na Opštinu Novi Beograd po osnovu izveštaja Državne revizorske institucije. Tako je “zaradio” oko 5.000 evra na račun Opštine samo u dve godine”, saopštila je danas Mila Popović, predsednica Gradskog odbora SSP u Beogradu.

Ona je dostavila i izveštaj DRI, na osnovu kojih se može videti da je Šapić svoja privatna vozila ustupao opštini čiji je predsednik i da je na taj način ostvarivao zaradu.

„DRI je utvrdila i da putni nalozi po kojima je refundirano gorivo ne sadrže sve potrebne elemente po pravilniku koji je sam Šapić doneo. Ako se uzme u obzir potrošnja i troškovi za dvadeset vozila Opštine u odnosu na dva Šapićeva vozila, vidi se da ta dva vozila u nekim mesecima čine i do između 25 odsto do 55 odsto ukupnog iznosa troškova“, napominje ona.

Popović ističe da Šapić pere svoja vozila o trošku Opštine Novi Beograd, dok s druge strane govori o domaćinskom vođenju grada.

“Tačka povezivanja oko koje su se okupili svi članovi SNS je ništa drugo do njihove apsolutne lične koristi. Zato je Beograd u haosu, neredu, a velika većina poslova je koruptivna.Od svakog građanina koji živi u Beogradu zavisi da li će ovakvi ljudi da nastave da se bahate po našem gradu. Vučić je odavno izgubio Beograd, a sada je na nama da 3. aprila to potvrdimo”, podvukla je Popović.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

Otkriveno kako je Zorana izgubila mesto u Vladi i ko joj je saopštio tu vest

Urednik

VUČIĆ SPREMA HAOS U SUBOTU: Evo šta je sada smislio, OVO MOŽE NAPRAVITI VELIKI PROBLEM

Urednik

POTRES U BIA: General otkrio kakav je nastao haos zbog Vučića, EVO ŠTA SE DEŠAVA

Urednik