18.3 C
Belgrade
20. Marta 2023.
Politika

ŠAPIĆ SE OBRUKAO IZJAVOM KAO NIKO: Vučić nije mogao da veruje šta gleda, ZAMOLIO GA DA SE NE BLAMIRA VIŠE

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pokušao je da “nauči” novinare N1 svom poslu, ali se umesto toga propisno izblamirao.

Video blamaže pogledajte OVDE.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić otvorio je na Adi Ciganliji beogradsku Olimpijadu sporta i rekreacije penzionera. To je bila prilika da ga pitamo koliko će glavni grad koštati raskid ugovora sa turskom kompanijom Kentkart, koja je prošle godine dobila posao naplate karata u javnom prevozu i to na rok od čak 13 godina. I Šapić je iskoristio priliku – da novinarima N1 deli lekcije kako treba da rade svoj posao.

„Ne znam otkud tolika briga, zaštitnici Kentkarta. Vi ste majstori montaže, Vi konkretno“, obratio je novinaru N1 Nenadu Nešiću.

„Majstori ste montaže, kako ga vi izmontirate, to ne bi ni Kjubik (Stenli Kjubrik, reditelj). Čekam prilog na N1, i šta će da ispadne od onoga što sam rekao, pošto obožavate da mi postavite mnogo pitanje, da me pustite da puno govorim, onda isečete u jedno 45 sekundi mene, pa onda Vi 45 sekundi objašnjavate šta sam hteo da kažem, isečete najvažnije stvari, i onda dobijete taj Vaš paket koji vi zovete objektivno, nezavisno novinarstvo“, ocenio je Šapić.

N1: A koliko bi taj paket po Vama trebalo da traje, pošto se već bavite novinarstvom. Koliko treba minuta da dobijete?

„Onoliko koliko me pitate“, odgovorio je gradonačelnik.

N1: Da dobijete u dnevniku pet minuta?

„Pa onda nemojte da me pitate. Postavite mi pitanje i recite – imaćete 30 sekundi… To mi recite sledeći put, što ste mi postavili četiri potpitanja“, kazao je.

Šta je još rekao gradonačelnik, pogledajte u videu iznad.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

ŠAPIĆ ĆE DANAS BITI SRUŠEN: Beograd ide na nove izbore, EVO ŠTA NAS ČEKA

Urednik

SRBIJA U VELIKOM PROBLEMU: Evo šta se desilo s Vladom, MOŽE LI NAS OVO UGROZITI?

Urednik

VUČIĆ ODUZIMA NIS OD RUSA: Predaće ga odmah Britancima, A OVO JE RAZLOG

Urednik