3.9 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

SNIMAK KOJI POKAZUJE RASPAD SISTEMA: Vučić preti Dačiću zatvorom, U SRBIJI SADA SLEDI HAOS (VIDEO)

Kontraverzni novinar, sportsko-politički analitičar, Dejan Anđus prešao je dugačak put od bliskog prijatelja Aleksandra Vučića, do njegovog protivnika, oštrog kritičara i natrag, možda ne do prijatelja, ali svakako do korisnog šrafa u propagandnoj mašineriji njegove lične vlasti.

Sada je Anđus otišao i korak dalje u svojim vanserijskim obraćanjima jer je nakon završenih izbora u svojoj emisiji koju prenosi TV Objektiv imao zadatak da prenese jasnu i nedvosmislenu poruku Ivici Dačiću i Socijalističkoj partiji Srbije.

Anđus je preneo Dačiću i ekipi da se ne šale oko ucenjivanja Aleksandra Vučića jer on može vrlo lako da napravi vlast sa grupacijom oko Dragana Đilasa. On je rekao da bi takva proevropska vlast trajala pune dve decenije, te da bi taj period neki članovi i pojedinci iz SPS-a proveli iza rešetaka.

Zbog svega toga Anđus je siguran da će SPS odigrati pametno i da će biti partner Srpske napredne stranke i u narednoj Vladi.

– Gotovo sam siguran da će biti u novoj vladi, samo treba videti šta, koliko i kako zastupljen. Sa druge strane, nemoj da se uljuljkuju, da sanjaju i zamišljaju da oni mogu da budu nekakav ucenjivački potencijal. Oni sa svojih 11 posto mogu da budu nigde, mogu da budu pohapšeni – poručio je Anđus kvazi socijalistima.

Naprednjacima SPS ne treba za vlast ni na republičkom ni na gradskom nivou, preneo je poruku Anđus, te im poručio da im se vrlo lako može desiti „da svaki dan proklinju svojih 11 posto“, naročito kada se pojedincima otvori skrivani dosije.

On veruje u mudrost Ivice Dačića, ali im je „za svaki slučaj“ ponovio uz „jedno malo podsećanje i napomenu“.

– Moje je da kažem za svaki slučaj njima. Lično mislim da je Dačić korektan, da je on veran saradnik predsednika Vučića i ne vidim tu ikakav problem. Nemoj da sanjaju da su oni ti ucenjivači. Obiće im se o glavu i gorko će se pokajati pojedinci koji budu tako razmišljali, u to sam siguran – preneo je preporučenu pošiljku vrhu SPS-a voditelj Dejan Anđus.

Video pogledajte OVDE.

Izvor: Luftika

Pročitajte

NAJJADNIJI POTEZ DAČIĆA: Evo kako pokušava ostati u vlasti, VUČIĆ GA UNIŠTIO

Urednik

JADNO: Pogledajte kakva je kukavica Vučić, SADA JE POKAZAO KOLIKO JE PLAŠLJIV

Urednik

LONČAR RAZBIO VUČIĆA NA SEDNICI SNS: Ovo niko nije očekivao, POKAZAO MOĆ I EVO ČIJU STRANU PODRŠKU IMA

Urednik