0.7 C
Belgrade
28. Januara 2023.
Politika

Snimak tuče naprednjaka u Nišu (VIDEO)

Marko Simov, aktivista SNS u Nišu uspeo je da iz polomljenog telefona izvuče snimak početka incidenta između njega i Miloša Banđura koji se dogodio 24. novembra u večernjim satima u prostorijama SNS na Ledenoj steni u Nišu. Zbog tog incidenta je alarmirana i policija, a niška javnost ne prestaje da priča o ovom sukobu. Spekuliše se da je to rat između dve naprednjačke struje za prevlast na lokalu.

Video pogledajte OVDE.

Za sada nema povratnih informacija iz Policijske uprave Niš o samom slučaju, jer obojica aktera tvrde da nisu krivi i da su napadnuti.

I dok Simov pokazuje ogrebotine po glavi, Banđur koji je trenutno odbornik u niškoj Skupštini, a ranije je bio i narodni poslanik, te zamenik gradonačelnika i većnik, kaže da je on zadobio povrede po leđima od Simova, ali nije posetio lekara. Smatra da iza svega stoji gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kojoj smo mi još pre tri dana poslali mejl sa pitanjima, ali odgovora od nje za sada nema.

Simov smatra da je ovaj snimak dokaz da je on govorio istinu.

– Na ovom snimku se vidi da me gura, otima mi telefon i to samo zbog toga što sam mu prijateljski prišao i ukazao mu da se o njemu govorka u negativnom kontekstu – objašnjava Simov.

Priče su oprečne, a da li će policija do kraja rasvetliti ovaj slučaj, ostaje da se vidi.

Pročitajte

VELIKA NAFTNA FARSA: Evo šta je pozadina Vučićeve igre sa sankcijama, OVO ĆE SRBIJU RAZBESNITI

Urednik

VUČIĆ NAPRAVIO SKANDAL: Priznao kako ugrožava veliki broj ljudi, OVO MOŽE KOŠTATI I VAS (VIDEO)

Urednik

PRVI PUT VUČIĆEV DUEL SA OPOZICIJOM: Evo kada će se održati, ŠOU JE SPREMAN

Urednik