20.4 C
Belgrade
31. Marta 2023.
Politika

SNS SE RASPADA: Đuka udario na Vučića i rekao strašnu stvar o njemu, BROD TONE I SVI BEŽE

U Srpskoj naprednoj stranci, što bi se narodski reklo, ne znaju gde udaraju. Pometnju pravi, naravno, kapetan broda koji leluja Aleksandar Vučić.

Od početka ratnih napada na Ukrajinu od strane Rusije, vlast je u panici, ne znaju gde je levo, Aleksandar Vučić tako izjavi mrtav ‘ladan da će Rusija biti izbačena iz UN. “Najbolji student prava u istoriji” je za trenutak “zaboravio” da Rusija ima pravo veta na Savetu bezbednosti i da od te izgovorene budalaštine, naravno, nema ništa…

Ali nije to sve. Za samo pet dana, od “ekonomskog tigra”, predsednik države je Srbiju pretvorio u miša, panično nam izjavivši da ipak ne brinemo, jer imamo u robnim rezervama dovoljno sardina, pirinča, mleka u prahu… U sveopštoj halabuci čovek nam je saopštio i da će biti “najveće cene uglja, nafte i gasa u istoriji”, nestašice goriva!

Napravio nam je Vučić takvu paniku da je narod pohitao da sipa benzin, puni rezervoare, praveći redove širom Srbije. Za tren oka – zbog njegovih izjava, po pumpama i prodavnicama redovi, masa se ustalasala…

– Najhitnije uhapsiti onog ko je incijator širenja panike vezane za navodnu nestašicu goriva – napisao je na Tviteru Vladimir Đukanović, Vučićev glasnogovornik, poznat po tome što piše i priča ono što predsednik države misli.

Đuka je tako direktno pozvao policiju da uhapsi Vučića, jer je on prvi i jedini na TV širio paniku vezanu za visoke cene i nestašicu goriva.

Videćemo narednih dana kako će reagovati organi javnog reda i mira, jer kada na to pozove “šest u jedan” – narodni poslanik, partijski bič SNS, predsednik Odbora za pravosuđe, član državnog veća tužilaca, član Visokog saveta sudstva i član skupštinske delegacije u parlamentarnoj skupštini NATO, onda bi Vučić trebalo da se pripazi.

I policije i Đuke…

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

NOVI SKANDAL ŠAPIĆA: Vučić besan na njega, DA LI GA ČEKA SMENA ZBOG OVOGA?

Urednik

VUČIĆU NJEGOVI BLISKI OTKAZUJU POSLUŠNOST: Gubi konce, NAKON ŠTO JE OVO VIDEO POBESNEO

Urednik

VUČIĆEV SRAMAN GOVOR NA INAGURACIJI: Evo šta je poručio o sankcijama, IZAZVAO VELIKI BES GRAĐANA

Urednik