1 C
Belgrade
28. Marta 2023.
Politika

SNS ZAŠTITIO SILOVATELJA: Evo kako je nastao skandal, ĆUTA IH UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI (VIDEO)

Članovi resornog Odbora za kulturu i informisanje većinom glasova nisu prihvatili dnevni red zakazane sednice na kojoj je trebalo da se raspravlja o intervjuu osuđenog silovatelja listu Informer i o drugim pitanjima u vezi s medijima, pa je sednica završena. Rezultat glasanja je bio sledeći: sedam glasova je bilo za dnevni red, devet protiv, nije bilo uzdržanih, pa je zbog neusvajanja dnevnog reda sednica završena, javlja reporterka N1.

Kako javlja reporterka N1, zamenik Odbora Nebojša Bakarec se javio po poslovniku odmah nakon početka i optužio predsednika Odbora Sinišu Kovačevića da je sednica sazvana „na sramotan način“, kao i da se na ovaj način zloupotrebljava i privatizuje ovo telo parlamenta.

„Sednicu ste sazvali zbog pisanja Informera, a niste reagovali na napade i pretnje ubistvom porodici predsednika, to je sve čak i pozdravljeno. 9. maja ove godine, list Danas objavio je intervju sa pedofilom samo zato što je glumac, nigde nije napisano da je on u registru pedofila, vas kolega glumac Goran Jeftić“, naveo je Bakarec.

On je pozvao prisutne da glasaju za odustajanje od predviđenog dnevnog reda.

„Mi nikada nismo zloupotrebili odbor i sazivali zbog medija, N1 i Nova S“, napomenuo je Bakarec.

Članica Odbora iz redova Srpske napredne stranke Nataša Jovanović optužila je predsednika Sinišu Kovačevića da nije po poslovniku zakazao sednicu.

„Vi biste i Vučićevića, mene i Bakareca poslali na Goli Otok… Mi ovde ne možemo da uređujemo medije, već da ukažemo ako nisu u redu neki zakonski akti. Ovo je neprihvatljiv dnevni red i način kako je sazvana sednica“, ocenila je Jovanović.

Ćuta iscepao Informer

Izvor: N1

Pročitajte

VUČIĆ UDARIO NA RUSIJU: Uvodi mere protiv Rusije, EVO ŠTA ĆE SRBIJA URADITI

Urednik

MEDIJI POKUŠAVAJU SAKRITI: Narod ustao u Novom Sadu, GRAD JE BLOKIRAN – VUČIĆU GOTOVO JE

Urednik

PANIKA U SNS: Ako Vučić ovo uradi srušićemu se rejting, NAJAVIO OBRAĆANJE U KOME ĆE OVO SA

Urednik