1.8 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

ŠOK: Evo ko je sve iz SNS-a podneo ostavku, HAOS U STRANCI – EVO ŠTA SE DEŠAVA

Glumac Lazar Ristovski i Jelena Begović, direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, podneli su ostavke na svoje poslaničke funkcije.

Na sednici skupštinskog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja usvojene su ostavke glumaca Lazara Ristovskog i Jelene Begovića, vodećih lica kampanje Srpske napredne stranke na prethodno održanim izborima.

Pored njih, ostavke su podneli i Marija Z. Jovanović, , Smiljana Maksimović, još uvek aktuelna ministarka Tatjana Matić, Gordana Matković, Miloš Vučević, koji bi uskoro trebalo da dobije ministarsku funkciju, Marija Radulović i Violeta Filip i Lazar Ristovski. Zbog smrti, Odboru je stiglo obaveštenje o prestanku mandata narodnom poslaniku Božidaru Deliću.

Podsetimo, pored Danice Grujičić, koja se pominje kao ozbiljan kandidat za novu ministarku zdravlja, kampanju Srpske napredne stranke su, između ostalih, predvodili Jelena Begović i glumac Lazar Ristovski. Ipak, umesto njih, u poslaničkim klupama građani će gledati Marjana Rističevića, Marka Atlagića i Nebojšu Bakareca.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

VUČIĆ DRŽI ZAROBLJENOG STRANOG POLITIČARA: Nastao veliki problem, SRBIJI SADA PRETI OPASNOST ZBOG OVOG POTEZA

Urednik

ZAPAD NAREDIO: Vučić mora da „očisti“ Vladu od ovih ljudi – A ONI GA MOGU SRUŠITI, VELIKI PROBLEM

Urednik

POSLANIK SNS OTKRIO KATASTROFALNO STANJE U SNS: Evo ko je kriv za raspad stranke, A ONO ŠTO JE REKAO O ĐILASU SVE OBJAŠNJAVA

Urednik