20.4 C
Belgrade
31. Marta 2023.
Politika

ŠOK: Evo ko je sve iz SNS-a podneo ostavku, HAOS U STRANCI – EVO ŠTA SE DEŠAVA

Glumac Lazar Ristovski i Jelena Begović, direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, podneli su ostavke na svoje poslaničke funkcije.

Na sednici skupštinskog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja usvojene su ostavke glumaca Lazara Ristovskog i Jelene Begovića, vodećih lica kampanje Srpske napredne stranke na prethodno održanim izborima.

Pored njih, ostavke su podneli i Marija Z. Jovanović, , Smiljana Maksimović, još uvek aktuelna ministarka Tatjana Matić, Gordana Matković, Miloš Vučević, koji bi uskoro trebalo da dobije ministarsku funkciju, Marija Radulović i Violeta Filip i Lazar Ristovski. Zbog smrti, Odboru je stiglo obaveštenje o prestanku mandata narodnom poslaniku Božidaru Deliću.

Podsetimo, pored Danice Grujičić, koja se pominje kao ozbiljan kandidat za novu ministarku zdravlja, kampanju Srpske napredne stranke su, između ostalih, predvodili Jelena Begović i glumac Lazar Ristovski. Ipak, umesto njih, u poslaničkim klupama građani će gledati Marjana Rističevića, Marka Atlagića i Nebojšu Bakareca.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

VUČIĆ PREKO MEGAFONA PLAŠI NAROD: Poručio da Srbiji preti rat, EVO KOGA SU NAVELI KAO OPASNOST I ŠTA SE MENJA ZBOG TOGA

Urednik

PUTINOV NAJJAČI UDAR NA VUČIĆA DO SAD: Evo šta se traži, NA VUČIĆU ODLUKA OD KOJE MNOGO ZAVISI

Urednik

AMERIČKI AMBASADOR POSTAVIO ULTIMATUM VUČIĆU: Evo šta traži od njega – SRBIJA ČEKA VESTI

Urednik