17.6 C
Belgrade
17. Maja 2022.
Magazin

ŠOK ISPOVEST STARLETE: Kako sam završila s profesorom, A ONDA SE DESILO NEŠTO NAJLUĐE

Napisala: Lea Keler

Svojim ludim načinom života, noćnim izlascima i uživanjem u brojnim avanturama i nestašlucima često nisam imala vremena za duga učenja, a filozofija je težak fakultet razmišljala sam kako sebi da olakšam ovaj životni period, ali i da kasnije ne ispaštam u životu jer nemam diplomu.

Ipak, kako mi ništa konkretno nije padalo na pamet, odlučila sam se za izlasak sa drugaricama. Obukla sam se onako kako najviše volim, sve kratko i sve na izvolite, kako bi muškarci bili oduševljeni. Odlučile smo se za izlasak u kvartovski kafić prije odlaska u klub kako bi se zagrijale.

Provokativne fotografije Lee Keler možete pogledati OVDE.

Uživajući u zanosnim kapima bijelog vina i već pomalo opijena alkoholom i vrhunskom muzikom uočila sam kako jedan sijedi muškarac već duže vrijeme gleda u mene, pokušavajući uhvatiti trenutak kada će vidjeti više od onoga što je ponuđeno ostalim muškarcima. Kada sam se drugi put okrenula kao šarmantnom starcu shvatila sam da je to moj profesor. Pogledali smo se u oči i tada sam mu dala jasan znak da učini prvi korak.

Kada su drugarice odlučile da idu u klub, ja sam ostala u kafiću i sačekala profesora koji me je pozvao u stan, rekao je da mu je supruga upravo krenula na put.

Odmah sam prihvatila, njegovo iskustvo i džentlmenski stav su me oborili s nogu, takvog muškarca sam tražila. Odmah smo krenuli u njegov stan.

U ljubavnom zanosu kada su nas obuzele emocije i kada sam ga osetila kako se diže nakon burne predigre i kada sam ga svojim vrelim plesom počela skidati osjećajući njegovu sijedu na glavu na mojim grudima koje su postajala sve čvršće jer me je jako uzbuđivao i kada sam mu stenjajućim glasom rekla “profesore”, čula sam kako u stan ulazi njegova žena.

Brzo uzimajući moje stvari pobegla sam u ormar, a on je panično istrčao da vidi šta se desilo. Na svu sreću, zaboravila je novčanik kod vrata i odmah je brzo izašla.

Dok sam bila u ormaru pronašla sam igračke za odrasle, kada sam izašla iz ormara izgubili smo volju za akcijom, popili smo još par čaša vina i otišla sam kući.

Na ispitu kod profesora sam dobila 10-ku.

Pročitajte

SRAMNO: NADAL ISPROZIVAO familiju Đoković: Moja porodica je normalna, a NOVAKOVA NIJE

Urednik

HRKALOVIĆKA NA INSTAGRAMU POSLALA PORUKU VUČIĆU: Ovo će napraviti zemljotres, HAOS SADA POČINJE

Urednik

“NEMA DILEME DA SE UDAVIO” TELO ZAKAČENO ZA SPLAV NA UMCI JE MATEJ PERIŠ? Oglasio se FORENZIČAR!

Urednik