5.4 C
Belgrade
6. Decembra 2022.
Politika

ŠOK NA PONOVOLJENIM IZBORIMA: Srbija gleda u neverici, EVO ŠTA SE DOGODILO

Danas se ponavljaju izbori na četiri biračka mesta u Beogradu, za pet dana na još dva, a imajući u vidu ukupan broj birača koji će moći da izađu na birališta, postoje teoretske šanse da još jedna lista pređe cenzus. Građani danas ponovo izlaze i na predsedničke izbore – na ukupno1 4 biračkih mesta i parlamentarne izbore – na još 11 mesta.

Izlaznost u Nišu ispod 15 odsto

Na četiri biračka mesta u Nišu na kojima građani glasaju na ponovljenim izborima, izlaznost do podneva je bila 14,48 odsto, kazali su u Gradskoj izbornoj komisiji.

Prema rečima predsednice GIK-a Danijele Milićević sa zakašnjem je krenulo glasanje na biračkom mestu broj 11 u opštini Pantelej, ali će zato građani moći da glasaju i nakon 20.00 sati, kada će biti zatvorena preostala tri biračka mesta.

Pravo glasa na ponovljenim izborima u Nišu ima oko 4.500 birača.

Na biračkom mestu broj 7 u gradskoj opštini Crveni Krst ponovo se glasa za predsedničke i parlamentarne izbore, a na biračkim mestima 13 u opštini Niška Banja i 11 i 23 u opštini Pantelej ponavlja se gasanje za predsednika Srbije.

Na izborima održanim 3. aprila na birališta je izašlo oko 60 odsto građana Niša.

Izlaznost posle 13 sati

Prema podacima posmatračke misije “Crta”, do 13 sati na četiri biračka mesta na beogradskim izborima je izašlo 1.340 birača od 5.804 upisanih u birački spisak, što čini 23,1 odsto.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

RUSKI MEDIJI UDARILI NA VUČIĆA: Šokantno šta su otkrili o Kosovu, OVO SADA MENJA POGLED NA SVE

Urednik

ADVOKATI UNIŠTILI VUČIĆA: Udarili na njega jače od nikog, MILIONE EVRA MU IZBIJAJU IZ DŽEPA

Urednik

FUNKCIONER SNS OTKAZAO POSLUŠNOST: Otkrio da je veliki KRIMINALAC FINANSIRAO SNS – EVO KOLIKO NOVCA IM JE DAO

Urednik