4.3 C
Belgrade
2. Decembra 2022.
Politika

ŠOK OTKRIĆE: Ova žena je upoznala Đilasa i Vučića, EVO KAKAV SU PAKT SKLOPILI – SUKOB BIO PREDSTAVA

Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa, krajem 2004. godine, upoznala je Milka Forcan. Nekim, meni nepoznatim, povodom pozvala ih je u svoj kabinet u „Delti“. Ljubav nije planula na prvi pogled. Iako nije sklon pogrešnoj proceni ljudi, Vučić je potcenio Đilasa.

U njegovom stanu, dok je u košarkaškom dresu šetao ispred nas nekoliko, posednutih na garnituru, Vučić je vrlo koloritno opisao susret s Đilasom i svoje, po svemu negativne, utiske.

– Đilas je klasični primer srpske bogate budale. Zato što ima para misli da je najpametniji čovek na svetu. Pa, majstore, svi znamo kako si se obogatio! Znamo ko ti je i kako u Slobino vreme dao da se ugradiš u marketing RTS-a. Možda smo svi mi glupi i ludi, ne znam kakvi, ali neki od nas znaju da nisi ništa proizveo, da se nisi bavio ne znam kakvim poslovima, samo ti je Miloševićeva vlast omogućila da zadržiš deo para koji je puštala preko tvojih marketinških agencija. To nije nikakva mudrost. Nisi bio pametan, nego podoban! – vikao je Vučić na odsutnog Đilasa. – Sad, kad je postao pravi tajkun, hoće još. Malo mu je, nije zadovoljan svim milionima koje je uzeo na štetu RTS-a, odnosno budžeta Srbije. Sad hoće da se bavi politikom. Juče je ušao u Demokratsku stranku, i to preko svog starog drugara Borisa, osnovao nezakonitu instituciju, tu svoju Narodnu kancelariju, preko koje opet pravi neke trange-frange kombinacije, i već misli da mu niko na političkoj sceni nije ni do kolena…

– Čime te toliko iznervirao? – pitao sam.

– Brate, zamisli, Đilas mi je direktno u oči rekao da mu je cilj da za deset godina bude premijer Srbije. Zamisli!

Izvor: Predragpopovic.wordpress.com

Pročitajte

TUČA NAPREDNJAKA NA SASTANKU: Izbio sukob naprednjaka, SUKOB ZBOG MOĆI – SUKOB ČLANSTVA

Urednik

ZVANIČNO: Evo šta je Vučić ponudio Đilasovoj opoziciji – ONI DOBIJAJU NAJVAŽNIJA MESTA

Urednik

Vučić zbog pitanja o Dijani Hrkalović napao novinare, EVO ŠTA MU JE ZASMETALO – OVO JE RAZOTKRILO SVE

Urednik