-0.4 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

ŠOK: Ovaj srpski političar je ubijen, SADA SE SVE MENJA

Elma Elfić Zukorlić, supruga preminulog Muamera Zukorlića, oglasila se posle konferencije koju je održao Usame Zukorlić, muftijin sin iz braka sa prvom ženom Umejom, na kojoj je istakao da ima dokaze da je njegov otac preminuo od trovanja.

Kako je na svom Instagram profilu navela, Elfić Zukorlić iznenađena je što je ovakva analiza urađena, te da je „potresena i uznemirena“ onime što je izrečeno na konferenciji.

– Sve što znamo saznali smo putem medija. Deca i ja zahtevamo da što pre dobijemo celokupne informacije o izrečenim navodima, na koje imamo apsolutno pravo, zahtevamo ekshumaciju i obdukciju, ali i ono što se nije čulo na konferenciji, da želimo, ukoliko navodi budu tačni, da se pokrene istražni postupak i krivac nađe i izvede pred lice pravde – napisala je ona.

Podsećamo, Usame Zukorlić naveo je tokom obraćanja medijima da je porodica nakon smrti njegovog oca uzorak krvi poslala u dve laboratorije u inostranstvu, a na osnovu pristiglih rezultata iz jedne od njih, utvrđeno je da je u krvi preminulog muftije pronađena velika količina teških metala, dok je druga laboratorija utvrdila da je do smrti došlo najverovatnije zbog trovanja hranom.

Porodica Zukorlić u narednim danima pokrenuće istragu po ovom pitanju kako bi se ovaj slučaj što pre rešio.

Ove tvrdnje i ranije su se spekulisale u javnosti, i među građanima Novog Pazara, ali do sada se porodica nije nijednom oglasila po ovom pitanju.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

Predsednik Vučić napustio zemlju – EVO ŠTA JE RAZLOG

Urednik

KO JE NJEMU DAO PRAVO: Toma Mona rekao da će građanima uvesti nove troškove, EVO ŠTA ĆE NAPLAĆIVATI

Urednik

OVO JE DUŠICA IZ SNS-a: Plata 100.000 ne zna da čita, a ni padeže (VIDEO)

Urednik