3.6 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

ŠOK: Porodica srpskog političara saopštila – SUMNJAMO DA JE UBIJEN

Danas je u prostorijama Fakulteta za Islamske studije u Novom Pazaru održana konferencija za novinare kojoj su prisustvovali brojni članovi porodice i prijatelji preminulog muftije Muamer efendije Zukorlića kao i aktivisti i funkcioneri Stranke Pravde i Pomirenja. Predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da porodica ima osnovanu sumnju da veruje da rahmetli muftija Muamer Zukorlić nije preminuo prirodnom smrću.

Zukorlić je tokom svog obraćanja medijima naveo da je porodica nakon smrti bivšeg muftije Muamera efendije Zukorlića uzorak krvi poslala na adresu dve referentne laboratorije u inostranstvu, i da je na osnovu pristiglih rezultata od strane jedne laboratorije utvrđeno da je u krvi preminulog muftije pronađena velika količina teških metala, dok je druga laboratorija utvrdila da je na osnovu analize uzorka utvrđeno da je do smrti došlo najverovatnije zbog trovanja hranom.

Porodica Zukorlić u narednim danima pokrenuće istragu po ovom pitanju kako bi se ovaj slučaj što prije rešio.

Ove tvrdnje i ranije su se spekulisale u javnosti, i među građanima Novog Pazara, ali do sada se porodica nije nijednom oglasila po ovom pitanju.

Izvor: nova.rs

Pročitajte

KAKAV SKANDAL BIA: Evo šta se desilo, ŠTA SE OVO DESILO?

Urednik

NEMAČKI MEDIJI UDARILI NA VUČIĆA: Dobio ultimatum Nemačke, AKO OVO ODBIJE PADA S VLASTI

Urednik

VLAST NEMA VEĆINU ZA PREMIJERA: Nastao haos, EVO KO OTKAZUJE PODRŠKU

Urednik